Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το @Mii μέσω διαδικτύου

Ελλάδα 3:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το @Mii μέσω διαδικτύου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το @Mii μέσω διαδικτύου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία ξεχωριστή και περιορισμένη έκδοση του Mii λανσάρει η Seat. Η ιδιαιτερότητα του  @Mii – όπως μαρτυρά και το όνομά του – είναι ότι οι παραγγελίες για την απόκτησή του μπορούν να γίνουν μόνο μέσω του διαδικτύου. Μέσω της ιστοσελίδας της Seat, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το @Mii ανάλογα με τις επιθυμίες του, πριν προχωρήσουν στην παραγγελία του.

Advertisement
Advertisement

Βασίζεται στο Mii Style Chic και θα κυκλοφορήσει μόνο σε σκούρο μπλε. Συνδυάζεται με λευκές ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών και λευκούς εξωτερικούς καθρέπτες, ενώ το λογότυπο «@Mii» εμφανίζεται στις πόρτες του αυτοκινήτου. Λεπτομέρειες από λευκό υπάρχουν και στην καμπίνα των επιβατών, με το τιμόνι και τον επιλογέα του κιβωτίου να έχουν δερμάτινη επένδυση.

Στο στάνταρ εξοπλισμό του @Mii περιλαμβάνονται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ηχοσύστημα με 6 ηχεία και το Portable System με οθόνη αφής 5 ιντσών, μέσω του οποίου ρυθμίζονται τα συστήματα ενημέρωσης  και ψυχαγωγίας, όπως η πλοήγηση και το τηλέφωνο.

Το αυτοκίνητο πόλης, μήκους 3,56 m, εξοπλίζεται με τον 3κύλινδρο 1.0, απόδοσης 75 PS. Η μέση κατανάλωση είναι 4,7 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων 108 gr. CO2 ανά km.[nggallery id=174]

Advertisement
Advertisement