Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το 2013 το νέο Toledo

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το 2013 το νέο Toledo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έρχεται το 2013 το νέο Toledo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Από τις 16 Ιουνίου σας είχαμε αποκαλύψει τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη του νέου Toledo. Η Seat προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση μέσω του διαδικτύου του μοντέλου της, το οποίο θα αρχίσει την εμπορική του πορεία από την Ισπανία και την Πορτογαλία στα μέσα Νοεμβρίου. Στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης (ελπίζουμε ότι ανάμεσά τους θα είναι και αυτή της Ελλάδας) θα κυκλοφορήσει σταδιακά μέσα στο 2013.

Advertisement
Advertisement

Η τέταρτη γενιά του Toledo διατηρεί τις διαστάσεις του πρωτότυπου μοντέλου που είχε κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη. Με μήκος 4,48 m και μεταξόνιο 2,6 m, το 5θυρο sedan θα ξεχωρίζει για την παρεχόμενη άνεση στους επιβάτες του. Ο όγκος του χώρου των αποσκευών αναμένεται να ξεπερνά τα 500 lt., ενώ το μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας θα διευκολύνει τη φόρτωση ογκωδών αντικειμένων.[nggallery id=184]

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Seat, James Muir, το νέο Toledo θα προσφέρεται σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πλούσια γκάμα κινητήρων, θα καταστήσει το Toledo μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις της κατηγορίας. Στη βάση της γκάμας θα υπάρχει ο 1.2 με τρεις παραλλαγές ισχύος (75, 85 και 105 PS), ενώ ο 1.4 TSI με τα 122 PS θα συνδυάζεται και με 7τάχυτο κιβώτιο DSG. Δίπλα στον 1.6 TDI με τα 105 PS θα εμφανιστεί μέσα στο 2013 και έκδοση με ισχύ 90 PS. Οι πράσινες Ecomotive εκδόσεις των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου θα εκπέμπουν αντίστοιχα 116 και 104 g CO2/km.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο της Seat θα γίνου γνωστές καθώς θα πλησιάζουμε στην δημόσια πρώτη, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement