Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Lexus LS με 650 PS!

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Lexus LS με 650 PS!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Lexus LS με 650 PS!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί το επίκεντρο της αυτοκίνησης αυτές τις ημέρες να είναι το Λος Άντζελες με τις πολλές και σημαντικές παγκόσμιες πρεμιέρες, όμως η Toyota επιφυλάσσει κάτι… δυνατό στην έκθεση του Έσσεν (1-9 Δεκεμβρίου). Η Toyota Motorsport πήρε ένα Lexus LS 460 και το μετέτρεψε στο TMG Sports 650, μία λιμουζίνα υπερ-επιδόσεων για χρήση τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό κρύβεται ο 5λιτρος V8 bi-turbo, τον οποίο συναντάμε στο LS 600h. Όπως μαρτυρά και το όνομα του αυτοκινήτου, η μέγιστη ισχύς εκτινάχθηκε στα 650 PS. Συνδυάζεται με ειδικά εξελιγμένο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ώστε να αντέχει τη ροπή των 78 kgm. Δουλειά έγινε και στον τομέα των αεροδυναμικών βοηθημάτων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των 320 km/h τελικής ταχύτητας και των 3,9 sec για το 0-100. Οι αγωνιστικές αναρτήσεις και τα φρένα της Brembo συμπληρώνουν το «πακέτο».

Ο Πρόεδρος της Toyota Motorsport, Γιοσικάκι Κινοσίτα, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του αναμένουν την αντίδραση του κοινού στο συγκεκριμένο project, ώστε να αποφασιστεί αν θα φθάσει στη γραμμή παραγωγής.[nggallery id=1109]