Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Hot Wheels σε κλίμακα 1/1!

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Hot Wheels σε κλίμακα 1/1!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Hot Wheels σε κλίμακα 1/1!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ποιο αγόρι δεν ονειρεύτηκε ένα Hot Wheels και δεν έβγαλε επιφώνημα χαράς μόλις το απέκτησε; Επειδή παραμένουμε πάντα παιδιά, η Chevrolet δημιούργησε μία ειδική έκδοση της Camaro, εμπνευσμένη από τα κλασικά «αυτοκινητάκια». Η Camaro Hot Wheels Edition παρουσιάστηκε στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας και θα διατεθεί προς πώληση στις αρχές του 2013. «Σχεδιάζω αυτοκινητάκια Hot Wheels εδώ και 20 χρόνια. Ανυπομονώ να παρκάρω την Camaro Hot Wheels στο γκαράζ του σπιτιού μου», δήλωσε ο Φέλιξ Χολστ, αντιπρόεδρος Δημιουργικού της Mattel.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμη τόσο ως coupe όσο και ως cabrio, η περιορισμένης έκδοσης Camaro εξοπλίζεται είτε με τον V6 χωρητικότητας 3,6 lt. είτε με τον V8 των 6,2 lt. Ο πρώτος αποδίδει 323 PS και ο δεύτερος – σε δύο εκδόσεις – 405 και 432 PS. Η Camaro Hot Wheels Edition θα κυκλοφορήσει σε μπλε χρώμα, με αποκλειστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και την καμπίνα των επιβατών.

Η πίσω αεροτομή, η εμπρός πάνω γρίλια, το αεροδυναμικό πακέτο, οι τροχοί των 21 ιντσών με τη χαρακτηριστική κόκκινη εξωτερική λωρίδα, αλλά και το σήμα «Hot Wheels» στα φτερά, τη μάσκα και την ουρά της Camaro, καθιστούν συλλεκτικό το αυτοκίνητο. Στο μαύρο δερμάτινο εσωτερικό, οι κόκκινες ραφές δημιουργούν αντίθεση, με το λογότυπο «Hot Wheels» να εμφανίζεται στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. Στο στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Chevrolet, MyLink.[nggallery id=881]