Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα αμαξίδιο για μικρούς και… μεγάλους

Ελλάδα 16:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα αμαξίδιο για μικρούς και… μεγάλους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα αμαξίδιο για μικρούς και… μεγάλους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με μήκος 2,7 m και δυνατότητα μεταφοράς τριών επιβατών, το Camatte Concept απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Παρουσιάστηκε από την Toyota στη διεθνή έκθεση παιχνιδιών του Τόκιο και έχει ως στόχο να προσφέρει τη χαρά της οδήγησης στις μικρές ηλικίες. Τα μέρη του αμαξώματος αφαιρούνται και τοποθετούνται πολύ εύκολα, ώστε τα παιδιά να αντιληφθούν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας ενός οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό του υπάρχουν θέσεις για τρεις επιβάτες, με τους δύο πίσω να κάθονται αριστερά και δεξιά από αυτή του οδηγού. Τα πεντάλ και τα καθίσματα ρυθμίζονται, ώστε το Camatte να μπορεί να οδηγηθεί είτε από ενήλικα είτε από ένα παιδί. Όταν οδηγεί ένα παιδί (μόνο σε μη δημόσιο οδικό δίκτυο, όπως σε πίστα καρτ), ο ενήλικας κάθεται πίσω του και δεξιά, έχοντας πρόσβαση τόσο στο τιμόνι όσο και στο φρένο.

Είναι νωρίς πάντως για να πούμε αν – και πότε – η Toyota θα περάσει στην παραγωγή το συγκεκριμένο τετράτροχο-παιχνίδι, το όνομα του οποίου προέρχεται από την ιαπωνική λέξη για τη «φροντίδα».[nggallery id=163]