Live Κίνηση
Περισσότερα
Porsche 2022

Porsche Finder: Βρείτε εύκολα την Porsche των ονείρων σας

Ελλάδα 21:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Finder: Βρείτε εύκολα την Porsche των ονείρων σας

Porsche 2022

Porsche Finder: Βρείτε εύκολα την Porsche των ονείρων σας

Porsche 2022

Κάθε Porsche είναι μοναδική όπως και ο ιδιοκτήτης της.

Advertisement
Advertisement

Και αγορά μιας Porsche ήταν και παραμένει ένα όνειρο ζωής για πολλούς. Από την 718 Boxster και την Cayman έως την 911 και την Cayenne, το να βρίσκεσαι στο τιμόνι μιας Porsche είναι μία σπάνια εμπειρία ζωής.

Αυτή την εμπειρία η Porsche θέλει να την κάνει όσο πιο απλή και εύκολη γίνεται. Και μέσα από την on line υπηρεσία Porsche Finder δίνει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν την καινούργια ή μεταχειρισμένη Porsche που επιθυμούν.

Η υπηρεσία Porsche Finder αποτελεί την επίσημη πλατφόρμα της εταιρίας για την αναζήτηση των μοντέλων της από τους υποψήφιους αγοραστές. Σε ό,τι αφορά τα καινούργια μοντέλα, έχουν στην διάθεσή τους μία πληθώρα επιλογών ώστε να διαλέξουν αυτό που ταιριάζει στο γούστο και το budget τους.

Advertisement
Advertisement

Στο Porsche Finder μπορείτε να περιηγηθείτε σε τρέχοντα και κλασικά μοντέλα της Porsche. Οι επιλογές αναζήτησης και φίλτρου σάς δίνουν την επιλογή μεταξύ νέων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένων και μεταχειρισμένων εγκεκριμένων Porsche. Τα φίλτρα μοντέλων σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τα αγαπημένα σας μοντέλα.

Για να είναι εύκολο να βρείτε την τέλεια Porsche για εσάς, υπάρχουν πολλές επιλογές αναζήτησης και φίλτρων. Μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο, το χρώμα και τον εξοπλισμό που επιθυμείτε.

Advertisement

Μεταξύ των επιλογών εξοπλισμού μας, το σπορ πακέτο chrono, η πανοραμική ηλιοροφή, το proximity cruise control και το σπορ σύστημα εξάτμισης είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Με περισσότερα από 90 κριτήρια εξοπλισμού, μπορείτε να βρείτε γρήγορα το όχημα που σας ταιριάζει.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τα μεταχειρισμένα μοντέλα της εταιρίας, υπάρχει η σφραγίδα Porsche Approved για πρόσθετη ασφάλεια και υψηλή ποιότητα. Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με έγκριση Porsche έχουν ελεγχθεί τεχνικά και οπτικά χρησιμοποιώντας τον πιστοποιημένο έλεγχο 111 σημείων.

Όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με έγκριση Porsche συνοδεύονται από εγγύηση της Porsche τουλάχιστον 24 μηνών και Οδική Βοήθεια. Αυτό σας προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια, εγγυημένη ποιότητα και οδηγική απόλαυση όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Advertisement

Η υπηρεσία Porsche Finder ξεκίνησε αρχικά στην Γερμανία τον Οκτώβριο του 2019, και πλέον η πλατφόρμα ηλεκτρονικής πώλησης είναι διαθέσιμή σε 15 χώρες.

Μάλιστα, την χρονιά που πέρασαν πωλήθηκαν πάνω από 1.700 οχήματα μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες της Porsche, αριθμός που αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, κάνοντας την απόκτηση ενός αυτοκινήτου της εταιρίας μία πολύ εύκολη αλλά και ασφαλή διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Porsche ξεπέρασε σε αξία τη… Volkswagen
Με ποιο τρόπο η Porsche θα βελτιώσει την αεροδυναμική;
Συναρπάζουν οι νέες Porsche Cayenne Platinum (video)