Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Βράβευση για την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βράβευση για την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

ΑΓΟΡΑ

Βράβευση για την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

ΑΓΟΡΑ

H Σφακιανάκης ΑΕΒΕ πρωταγωνίστησε στην διαδικασία των βραβεύσεων στο Συνέδριο Δικτύου της Teoren Motors, πετυχαίνοντας δύο διακρίσεις στην κατηγορία των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών.

Advertisement
Advertisement

 

Την Παρασκευή 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Δικτύου της Teoren Motors, αποκλειστικού εισαγωγέα αυτοκινήτων και ανταλλακτικών των μαρκών Renault & Dacia στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εισαγωγέα στην Λ.Κηφισού 138-140 στο Περιστέρι, με την παρουσία του συνόλου των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών με δραστηριότητα Sales & After Sales.

H Σφακιανάκης ΑΕΒΕ πρωταγωνίστησε στην διαδικασία των βραβεύσεων αφού απέσπασε δύο βραβεία, από τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της TEOREN MOTRORS, κ.Βασίλη Θεοχαράκη.

Το πρώτο αφορά την πρώτη θέση στην κατηγορία των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων στις μεγάλες αγορές και το δεύτερο την πρώτη θέση σε πωλήσεις ανταλλακτικών.

Advertisement

Η Renault Dacia Σφακιανάκης, που συνεργάζεται από το 2009 με την Teoren Motors με κάθετες μονάδες σε Αθήνα & Βόλο,  αποδεικνύει για άλλη μια φορά την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Sales & After Sales που παρέχει στους πελάτες της, μέσω του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού της.

Advertisement