Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πρωτιά σε πωλήσεις για Volvo V40

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτιά σε πωλήσεις για Volvo V40

ΑΓΟΡΑ

Πρωτιά σε πωλήσεις για Volvo V40

ΑΓΟΡΑ

Η επιτυχημένη εμπορική πορεία του νέου Volvo V40 στη χώρα μας συνεχίζεται και αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στο πρώτο δεκάμηνο του έτους, τα V40 και V40 CC έχουν 630 ταξινομήσεις, 87 περισσότερες από τον δεύτερο της σχετικής λίστας πωλήσεων στη κατηγορία των premium hatchback 1.6 lt. Αριθμοί που ανακοινώθηκαν από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου (Σ.Ε.Α.Α.).

Αξίζει να σημειωθεί πως το Volvo V40 (οι τιμές απόκτησης του οποίου ξεκινούν από  19.900€ με όφελος απόσυρσης, με πλούσιο εξοπλισμό) ξεκίνησε τη χρονιά κερδίζοντας τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2013» στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Συνολικά η Σουηδική μάρκα έχει σημειώσει 1.159 ταξινομήσεις για το πρώτο δεκάμηνο του έτους που διανύουμε, αριθμός που αποτελεί αύξηση της τάξης του 6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012. Αριθμός που αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς που ορίζεται στο 2,4%.

Αρωγοί σε αυτά είναι και τα νέα μοντέλα της σειράς «60» της Volvo. Τόσο το πολυτελές SUV της Volvo, το XC60 όσο και τα S60/V60.

Μπορείτε να διαβάσετε τη πρώτη μας επαφή με το V40 Cross Country πατώντας εδώ ενώ το Volvo V40 T3 έχει διανύσει ήδη χιλιάδες χιλιόμετρα στα χέρια των συντακτών του NewsAuto. Περισσότερα σχετικά, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement

Παρουσίαση της πλούσιας φαρέτρας του Volvo V40 στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.