Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Συνεργασία Volvo Car Hellas και Holmes Place

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεργασία Volvo Car Hellas και Holmes Place

ΑΓΟΡΑ

Συνεργασία Volvo Car Hellas και Holmes Place

ΑΓΟΡΑ

Με μότο «Drive well. Live well», η Volvo Car Hellas και τα Holmes Place ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οδήγηση και fitness συνυπάρχουν κάτω από την ίδια ομπρέλα, με στόχο το ευ ζην! Μέσα από μια σειρά από κοινές ενέργειες, οι δύο εταιρείες προσφέρουν νέες εμπειρίες στους πελάτες τους.

Στα τρία Health Clubs της Αθήνας, σε διάφορους χώρους στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση, που ενημερώνει για τη συνεργασία. Αντίστοιχα αυτή ήδη επικοινωνείται και από τα social media και ειδικότερα τις Facebook σελίδες των δύο brands: facebook.com/VolvoGreece και facebook.com/holmesplacegreece.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, δύο μοντέλα της Volvo χρησιμοποιούνται από τα Holmes Place για τις ανάγκες τους, ενώ τα μέλη των Health Clubs έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να πληροφορηθούν άμεσα για τα νέα μοντέλα της Σουηδικής μάρκας και να κλείσουν χωρίς κόπο ένα test-drive, αλλά και να οδηγήσουν για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το μοντέλο Volvo που προτιμούν, με πρόθεση να γνωρίσουν καλύτερα το αυτοκίνητο.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα των μοντέλων της Volvo που διατίθενται στη χώρα μας, είναι αυτή του XC60. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.