Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Τριπλή πρωτιά για την Peugeot

Ελλάδα 12:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τριπλή πρωτιά για την Peugeot

ΑΓΟΡΑ

Τριπλή πρωτιά για την Peugeot

ΑΓΟΡΑ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα κάνει η Peugeot, το 2020, κατακτώντας τρία βραβεία στην Βρετανία, τα οποία αφορούν τους εταιρικούς στόλους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SME).

Advertisement
Advertisement

 

Τα μοντέλα της Peugeot (e-208, 508 και Partner Van) κέρδισαν τους τίτλους «Small EV of the Year 2020», «Medium Car of the Year 2020» και «Small Van of the Year 2020» αντίστοιχα. Τον διαγωνισμό διοργανώνει, το βρετανικό περιοδικό Company Car and Van.

Advertisement
Advertisement

Small EV of the Year 2020: Peugeot e-208

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Peugeot e-208 κέρδισε την κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ανακηρύχθηκε «Small EV of the Year 2020».

To Peugeot e-208… ανακυκλώνει το θόρυβο (video)

«Το Peugeot e-208 είναι το πιο ελκυστικό, συναρπαστικό, στιλάτο και απολαυστικό αυτοκίνητο σε ολόκληρη την κατηγορία, ενώ ήδη φαίνεται ότι καταγράφει και σημαντική δυναμική στις εταιρικές πωλήσεις», δήλωσε ο εκδότης του περιοδικού Andrew Walker.

Advertisement

Medium Car of the Year 2020: Peugeot 508

Advertisement

Το εντυπωσιακό Peugeot 508 κατέκτησε την μεσαία κατηγορία και τον τίτλο: «Medium Car of the Year 2020». Ο εκδότης του περιοδικού Company Car and Van, χαρακτήρισε το 508 ως τη συνολικά καλύτερη πρόταση στην κατηγορία. «Σήμερα πολλά αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους αλλά το 508 αντιστέκεται σε αυτή την τάση και προσφέρει πρωταγωνιστική εμφάνιση και οικονομία αλλά και την πρακτικότητα που ένας οδηγός περιμένει από το αυτοκίνητό του».

Small Van of the Year 2020: Peugeot Partner van

Δεν ήταν όμως μόνο τα νέα μοντέλα της Peugeot που τιμήθηκαν στα βραβεία 2020 Company Car and Van. To 2019, η αποκάλυψη του Partner van, οδήγησε σε πολλαπλές βραβεύσεις το μοντέλο που επιλέγουν ιδιώτες αλλά και εταιρικοί αγοραστές. «Το PSA Group πραγματικά έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας με τα επαγγελματικά οχήματά του και το τελευταίο Peugeot Partner van κάνει την Γαλλική εταιρία ακόμα πιο ελκυστική», είπε ο εκδότης του περιοδικού, Andrew Walker.

Το ηλεκτρικό Peugeot Partner έχει 300 χλμ. αυτονομία

Advertisement

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία το Peugeot Partner Van κατακτά τον τίτλο του Small Van of the Year.