Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Peugeot Partner έχει 300 χλμ. αυτονομία

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό Peugeot Partner έχει 300 χλμ. αυτονομία

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Peugeot Partner έχει 300 χλμ. αυτονομία

ΝΕΑ

Με την ηλεκτρική εκδοχή του Partner, η Peugeot συνεχίζει πάνω στο πλάνο της για εξηλεκτρισμό της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών έως το 2021.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot παρουσίασε τη νέα ηλεκτρική εκδοχή του Partner, με το οποίο η Γαλλική εταιρεία συνεχίζει τη στρατηγική της για παρουσίαση ολόκληρης της γκάμας της των ελαφρών επαγγελματικών, σε ηλεκτρικές εκδόσεις. Με δύο εκδόσεις αυτονομίας, 200 και 300 χιλιομέτρων κατά WLTP, η Peugeot δίνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να διαλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις μεταφορικές τους ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Από μελέτες που έχουν γίνει στο παρελθόν, προκύπτει πως η πλειοψηφία των χρηστών ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων, διανύουν κάτω από 300 χιλιόμετρα ημερησίως, οπότε το λανσάρισμα μιας ηλεκτρικής έκδοσης αυτοκινήτου της συγκεκριμένης κατηγορίας, ήταν μια λίγο- πολύ αναμενόμενη εξέλιξη. Επιπλέον, η ανάγκη για αποσυμφόρηση των πόλεων από ρυπογόνα επαγγελματικά αυτοκίνητα, θα καταστήσει την επιλογή ενός εκ των ηλεκτρικών μοντέλων της Peugeot, όπως είναι το νέο e-Partner, μονόδρομο.

Το δυναμικό στυλ στην εμφάνιση των εκδόσεων με τους συμβατικούς κινητήρες, έχει παραμείνει αυτούσιο, ενώ στα ίδια επίπεδα έχουν διατηρηθεί και οι ικανότητες φόρτωσης και μεταφοράς. Το μοντέλο αναμένεται να κάνει επίσημο λανσάρισμα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 και θα έρθει να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων της Peugeot.

Advertisement