Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Toyota Lucky Service!

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Lucky Service!

ΑΓΟΡΑ

Toyota Lucky Service!

ΑΓΟΡΑ

Ένα μεγάλο πανελλαδικό διαγωνισμό ξεκίνησε η Toyota, προσκαλώντας όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη συντήρηση των οχημάτων τους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Toyota έως και τέλος Μαΐου 2013 και έτσι να λάβουν μέρος στην μεγάλη κλήρωση με μοναδικά δώρα! Το After Sales Toyota Lucky Service ξεκίνησε ήδη και από αυτό το διαγωνισμό θα προκύψουν 1000 τυχεροί που θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα: Ένα αυτοκίνητο Aygo, τα καύσιμα ενός έτους (συνολικής αξίας €1700), έξι μηνών, τριών μηνών ή ενός μήνα, αξεσουάρ αυτοκινήτου συνολικής αξίας €600, περιποίηση εξωτερικού χρώματος αμαξώματος, δωροεπιταγές σουπερμάρκετ αλλά και προϊόντα περιποίησης Car Care.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό περιλαμβάνει τρία απλά βήματα:
1 – Ο πελάτης επισκέπτεται ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Toyota σε όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου του.
2- Αφού πληρώσει το αντίτιμο της συντήρησης του αυτοκινήτου, παραλαμβάνει το αντίστοιχο  παραστατικό πληρωμής
3 – Στέλνει  SMS από κινητό του στο 54660, γράφοντας τον Κωδικό Συμμετοχής (αναγράφεται στο παραστατικό πληρωμής και στο www.toyota.gr) και αφήνει κενό (space). Ή αντίστοιχα αποστέλλει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος του αφήνοντας κενό ή τον αριθμό παραστατικού πληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό Toyota Lucky Service μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ιαπωνικής μάρκας.
[nggallery id=2076]