Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Toyota Ichiban Awards 2014

Ελλάδα 3:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Ichiban Awards 2014

ΑΓΟΡΑ

Toyota Ichiban Awards 2014

ΑΓΟΡΑ

Η Toyota Motor Europe (TME) επιβράβευσε και φέτος τους καλύτερους ευρωπαίους εξουσιοδοτημένους εμπόρους της.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες της Γαλλίας, κοντά δηλαδή στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της ιαπωνικής μάρκας, τιμήθηκαν στα βραβεία ικανοποίησης πελατών «Ichiban» για το 2013, συνολικά 44 έμποροι από 32 αγορές.

Μεταξύ αυτών, και οι ελληνικές επιχειρήσεις της «ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ», οι οποίες εδρεύουν στις περιοχές της Κατερίνης και της Βέροιας.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, κ. Αριστείδης Αραβανής, είπε σχετικά: «Για μια ακόμα χρονιά η Τoyota στην Ελλάδα, απέδειξε την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στον έλληνα καταναλωτή, έτσι ώστε να τον εξυπηρετεί άμεσα και να καλύπτει αποτελεσματικά κάθε ανάγκη του. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνεται πως η πρωτιά της μάρκας στην ελληνική αγορά επί σειρά ετών, οφείλεται μεν στα αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα της, αλλά και στις άριστες και πρωτοπόρες υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας».

Advertisement
Advertisement

Περίπου 2.300 έμποροι της γηραιάς ηπερίου αξιολογήθηκαν για τα αποτελέσματά τους, στο πλαίσιο διαδικασίας συνεχούς παρακολούθησης των επιδόσεων, όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές της ιαπωνικής εταιρίας.

«Ichiban» είναι Ιαπωνική λέξη δανεισμένη από το «Okyakusama Ichiban», που σημαίνει «Customer First» (ο πελάτης προηγείται) και το «Ichiban» σημαίνει
«πρώτος» ή «Νο1».