Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το Seat Ibiza με τριπλό κέρδος

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Seat Ibiza με τριπλό κέρδος

ΑΓΟΡΑ

Το Seat Ibiza με τριπλό κέρδος

ΑΓΟΡΑ

Η Τεχνοκάρ προσφέρει ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για το δημοφιλές σουπερμίνι, για τα αυτοκίνητα που θα παραγγελθούν από τις 6 Φεβρουαρίου έως και τις 14 Μαρτίου 2015. Το Ibiza θα συνοδεύεται από στάνταρ εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη. Το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης εγγύησης SEAT 2+2 χρόνια (ή έως 80.000 km) προσφέρει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών, με τους ίδιους ακριβώς όρους και προυποθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα προσφέρεται το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που έχει λανσάρει η Τεχνοκάρ μέσω της SEAT Credit. Συγκεκριμένα το νέο προνομιακό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή, με ανταγωνιστικό επιτόκιο το οποίο μάλιστα μεταβάλλεται στην διάρκεια των 2 περιόδων χρηματοδότησης. Κατ’ επέκταση, για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24 μήνων η μηνιαία δόση ξεκινά μόλις από 110 ευρώ.

Τέλος, τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus για όλες τις εκδόσεις Ibiza προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού. Για την έκδοση Reference: ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150 ευρώ. Για την έκδοση Style 5d: CLIMATRONIC και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα ή Style SC: CLIMATRONIC και φιμέ τζάμια στην τιμή των 180 ευρώ.