Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

To carwall.gr βγαίνει δυνατά στον αέρα!

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To carwall.gr βγαίνει δυνατά στον αέρα!

ΑΓΟΡΑ

To carwall.gr βγαίνει δυνατά στον αέρα!

ΑΓΟΡΑ

Στις 20 Οκτωβρίου ξεκινάει η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια του www.carwall.gr  που θα έχει διάρκεια ένα μήνα και φιλοδοξεί να το κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Ήδη φιλοξενεί περισσότερες από 10.000 αγγελίες, με τη συμμετοχή 300 και πλέον εμπόρων πανελλαδικά. Η νέα αυτή ιστοσελίδα γεμίζει συνέχεια με αυτοκίνητα και υπηρεσίες όλων των κατηγοριών όπως συνεργεία, ανταλλακτικά, ενοικιάσεις αυτοκινήτου και ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Το carwall.gr «βγαίνει στον αέρα» με έντονη παρουσία στα μεγαλύτερα sites, με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στα περιοδικά αυτοκινήτου αλλά και στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς με ένα μοναδικό σποτ που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η μεγάλη αυτή πρώτη επικοινωνιακή παρουσία του carwall θα συμπληρωθεί με την συμμετοχή του στην έκθεση ΑUTOΚΙΝΗΣΗ 2014, που θα γίνει στην αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού), από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου. Μέσα από ένα πολύ μοντέρνο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο του αυτοκινήτου, στον κόσμο του www.carwall.gr.

Advertisement
Advertisement