Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πάνω από 7.000 αγγελίες στο carwall.gr

Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνω από 7.000 αγγελίες στο carwall.gr

ΑΓΟΡΑ

Πάνω από 7.000 αγγελίες στο carwall.gr

ΑΓΟΡΑ

Το πιο σύγχρονο site πώλησης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, το carwall.gr, προσφέρει ήδη στο κοινό πάνω από 7.000 έγκυρες αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ο αριθμός των αγγελιών αυξάνεται με πολύ γρήγορο ρυθμό με τη συμμετοχή των ιδιωτών και των καταξιωμένων εμπόρων αυτοκινήτου από όλη την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Το carwall.gr με  τον σύγχρονο σχεδιασμό του και τις πιο έξυπνες μηχανές αναζήτησης  στοχεύει να γίνει το πιο αξιόπιστο site για όλους όσους ενδιαφέρονται να πουλήσουν ή να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Ο κος Στέλιος Ιακωβίδης δημιουργός του carwall.gr δηλώνει σχετικά: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας που έχει ανατρέψει όλο το σκηνικό στην αναζήτηση αγοράς αυτοκινήτου. Σχεδιάσαμε ένα site το οποίο κρύβει μεγάλο τεχνολογικό υπόβαθρο, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία ακόμα και στη πιο μικρή λεπτομέρεια. Έτσι στο carwall.gr ο επισκέπτης μπορεί να κάνει από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη αναζήτηση, σε έναν ιστότοπο που είναι άρτια δομημένος και οργανωμένος, εύκολα και γρήγορα και σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον. Για τον συνεργαζόμενο επαγγελματία αυτοκινήτου από την άλλη είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προβολή των αυτοκινήτων του, ένας τόπος όπου μπορεί να ενημερωθεί για τις τάσεις και τα νέα της αγοράς του καθημερινά ενώ παράλληλα λαμβάνει χρήσιμα στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτήν. Σε κάθε περίπτωση το carwall.gr  θα γίνει ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων της αγοράς αυτοκινήτου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι επιτρέπει στις επιχειρήσεις  αυτή την ψηφιακή εποχή να παραμένουν σε επαφή με το κοινό τους, δηλαδή τόσο με τους πελάτες τους όσο και με τους υποψήφιους αγοραστές».

Advertisement
Advertisement