Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του μεγάλου SUV της Ford

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι τιμές του μεγάλου SUV της Ford

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του μεγάλου SUV της Ford

ΑΓΟΡΑ

Το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι (αυτό που αρχίζει τον Μάιο και λήγει μετά το Σεπτέμβριο) μας φέρνει το Edge. Το κορυφαίο από πλευράς χώρων και εξοπλισμού SUV στη γκάμα της Ford. Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσής του για τους δύο κινητήρες diesel που είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Καταρχάς να θυμίσουμε ότι το Edge έχει μήκος 4,78 m., μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με τα Mondeo, S-MAX, Galaxy και εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive. Όσοι ενδιαφέρονται να το κάνουν δικό τους θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο παραλλαγές του 2λιτρου TDCi, με 180 και 210 ίππους (twin-turbo ο δεύτερος). Δύο θα είναι τα διαθέσιμα κιβώτια: το 6τάχυτο μηχανικό και αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Οι τιμές αρχίζουν από τα 54.590 ευρώ για την έκδοση εξοπλισμού Trend, τον κινητήρα με τους 180 ίππους και μηχανικό κιβώτιο. Το Edge 2.0 TDCi 180 PS Titanium κοστίζει 61.609 € και η έκδοση Sport 62.974 €. Ο συνδυασμός 2.0 TDCi 210 PS με το αυτόματο κιβώτιο PowerShift και τον εξοπλιστικό επίπεδο Titanium ανεβάζει το… λογαριασμό στα 65.608 €.

Advertisement
Advertisement

Ακόμη και η βασική έκδοση Trend προσφέρει πλήρες πακέτο άνεσης και ασφάλειας: 7 αερόσακους, σύστημα προστασίας από ανατροπή (RSC), Hill Launch Assist, Traction Control, σύστημα κατανομής της ροπής – Torque Vectoring Control, Cruise Control, σύστημα παραμετροποίησης κλειδιών Ford MyKey και υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης 3ης γενιάς, διζωνικό κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με ράδιο CD, Ford SYNC II με κλήση έκτακτης ανάγκης, έγχρωμη οθόνη αφής 8”, Bluetooth, θύρες AUX, USB & SD slot, 9 ηχεία, κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 235/55, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους κ.α.