Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Suzuki Spring Recharge: Πρόγραμμα προνομίων, προσφορών και δωρεάν παροχών

Ελλάδα 6:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Spring Recharge: Πρόγραμμα προνομίων, προσφορών και δωρεάν παροχών

ΑΓΟΡΑ

Suzuki Spring Recharge: Πρόγραμμα προνομίων, προσφορών και δωρεάν παροχών

ΑΓΟΡΑ

Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα μέτρα κατά της πανδημίας χαλαρώνουν, η διάθεση αλλάζει και μαζί φέρνει την ευκαιρία για αξέχαστες αποδράσεις.

Advertisement
Advertisement

Με την ευκαιρία αυτή στη Suzuki σας προσφέρουν μία εξαιρετική εμπειρία παροχής υπηρεσιών, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 Η Suzuki προσφέρει τo πρόγραμμα προνομίων Spring Recharge το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, ξεχωριστές προσφορές και δωρεάν παροχές υψηλής ποιότητας για τους οδηγούς της.

Προγραμματίζοντας ένα ραντεβού για την ετήσια προγραμματισμένη συντήρηση, τυχόν μηχανικές επισκευές ή επισκευές φανοποιείας στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki οι οδηγοί της μάρκας μπορούν επιπλέον να απολαύσουν τα παρακάτω μοναδικά προνόμια:

  • Δωρεάν καθαρισμός συστήματος A/C
  • Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού
  • Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας
  • Έως 25% Έκπτωση σε Ανταλλακτικά Service ή Επισκευών
  • 20% Έκπτωση σε Γνήσια Αξεσουάρ
Advertisement
Advertisement

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα Suzuki Spring Recharge περιλαμβάνει:

Δωρεάν Kαθαρισμό A/C:

Advertisement

Λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων ο καθαρισμός του  A/C είναι πιο απαραίτητος από ποτέ ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές και υγιεινό   περιβάλλον κατά τις μετακινήσεις. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί σύμβουλοι και τα γνήσια φίλτρα εγγυώνται να σταματήσουν τα ζωύφια, τη γύρη και τους  μικροοργανισμούς που απειλούν να εισβάλουν στο αυτοκίνητό σας.

Δωρεάν Ενημέρωση Λογισμικού:

Advertisement

Οι περισσότερες από 10 ηλεκτρονικές  μονάδες που είναι υπεύθυνες για τις διάφορες λειτουργίες ασφαλείας, άνεσης και επιδόσεων στο αυτοκίνητό σας χρειάζεται να αναβαθμίζονται στις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού που εξελίσσουν οι μηχανικοί της Suzuki. Tα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Suzuki μπορούν να ενημερώσουν το λογισμικό των ηλεκτρονικών μονάδων του αυτοκινήτου σου με την νεότερη έκδοση, όπου υπάρχει διαθέσιμη. Έτσι το αυτοκίνητό σας, θα χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό με το Suzuki που βγαίνει σήμερα από την παραγωγή

Δωρεάν Ανανέωση Οδικής Βοήθειας:

Advertisement

Προνομιακό Πρόγραμμα πλήρης κάλυψης για να είστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς. Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance, αναφέρεται πλέον σε όλα τα Suzuki, χωρίς όριο ηλικίας. Έτσι, οι οδηγοί Suzuki μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακή οδική βοήθεια αφού τους καλύπτει απόλυτα σε κάθε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, οφειλόμενη σε βλάβη, ατύχημα, έλλειψη ή λανθασμένη επιλογή καυσίμου ή πρόβλημα ελαστικών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ενεργοποίηση της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance μπορεί να γίνει με την πραγματοποίηση της ετήσιας συντήρησης του αυτοκινήτου σας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο έμπορο ή επισκευαστή του δικτύου Suzuki στην Ελλάδα.

Έκπτωση 20% σε όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ:

Διαλέξτε τα αγαπημένα σας γνήσια αξεσουάρ από την συλλογή της Suzuki και ανανεώστε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο. Η έκπτωση στα γνήσια αξεσουάρ αφορά όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως ημερομηνίας ταξινόμησης. Tο εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία και οι υπηρεσίες που μόνο ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Suzuki μπορεί να προσφέρει, είναι ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι πελάτες που επιλέγουν το εξουσιοδοτημένο δίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συνεργασία Mazda, Toyota, Suzuki, Subaru, Daihatsu
Video: Suzuki Jimny, το… αγρίμι επέστρεψε!
Δοκιμή: Suzuki Jimny 1.5 LCV