Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Success Story το newsauto στη ΝΑ Ευρώπη!

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Success Story το newsauto στη ΝΑ Ευρώπη!

ΑΓΟΡΑ

Success Story το newsauto στη ΝΑ Ευρώπη!

ΑΓΟΡΑ

Το newsauto.gr, η κορυφαία ιστοσελίδα για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα και μεταξύ των δημοφιλέστερων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναγνωρίζεται ως «Success Story» από το Project Agora.

Advertisement
Advertisement

Το newsauto.gr είναι η κορυφαία ιστοσελίδα για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα και μεταξύ των δημοφιλέστερων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το NewsAuto.gr σε μηνιαία βάση, για τα μαθαίνουν τα τελευταία νέα στο χώρο του αυτοκινήτου.

Πρωτοπορώντας πάντα στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, και πάντα σε συνεργασία με την  Cloudevo Digital Agency, που ανέλαβε την στρατηγική και την υλοποιηση του έργου, το newsauto.gr επεδίωξε να επιτύχει ένα τριπλό στόχο με τη χρήση του header bidding: Να αυξήσει τα συνολικά του έσοδα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο user experience ή να επηρεάσει τις απευθείας καμπάνιες του.

Το newsauto.gr μετράει ήδη 3 χρόνια συνεργασίας με το Project Agora, αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες της τεχνολογίας του Project Agora για τους εκδότες,ώστε να μεγιστοποιεί την αξία κάθε επισκέπτη. Η υιοθέτηση της ανανεωμένης, πρωτοποριακής έκδοσης του PA Bidding ήρθε ως φυσική επιλογή από έναν ψηφιακό εκδότη που αναγνωρίζει την αξία της καινοτομίας και της γρήγορης ανταπόκρισης σε νέες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

«Το Project Agora αύξησε σημαντικά το eCPM μας με την τελευταία έκδοση του PA Bidding και ελαχιστοποίησε τα “διαφυγόντα” έσοδα από “χαμένα” impressions, βοηθώντας μας παράλληλα να διατηρήσουμε το πολύ καλό user experience. Η ομάδα του Project Agora μάς καθοδήγησε πλήρως κατά τα πρώτα στάδια και συνεχίζει να μας παρέχει συνεχή υποστήριξη, ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του Header Bidding», δηλώνει ο Νίκος Ηλιόπουλος, Head of Digital, Proto Thema Group.

Διαβάστε εδώ και εδώ τι έγραψε το Project Agora για το newsauto

Το PA Bidding αποτελεί την κορωνίδα της τεχνολογίας του Project Agora για ψηφιακούς εκδότες. Σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί την απόδοση, το PA Bidding δίνει τη δυνατότητα στους ψηφιακούς εκδότες να αυξάνουν τον ανταγωνισμό και το eCPM τους, εξοικονομώντας τους πολλές εργατοώρες από ad-operations και development.

Advertisement

Το PA Bidding είναι μια λύση που διαρκώς εξελίσσεται, ακολουθώντας κάθε νέα καινοτομία, ώστε να βοηθά τους ψηφιακούς εκδότες να αξιοποιούν στο έπακρο κάθε ευκαιρία που υπάρχει διαθέσιμη στο χώρο της διαφημιστικής τεχνολογίας.

Το newsauto.gr ήταν από τα πρώτα sites που επέλεξαν την αναβάθμιση στην ανανεωμένη έκδοση του PA Bidding.

Advertisement

Η ομαλή αυτή μετάβαση επέφερε σημαντικά αποτελέσματα για την ιστοσελίδα, ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας.

Αποτελέσματα:

Αύξηση eCPM: +28,2%

Advertisement

«Διαφυγόντα» Impressions (Inventory Discrepancy): <1,7% (μείωση 70%)

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά με την άνοδο του eCPM να ξεπερνά το 28%. Η διαφυγή κερδών από «χαμένα» impressions, μειώθηκε σε ποσοστό κάτω του 1,7% (-70%), χωρίς να επηρεάσει καθόλου την ταχύτητα φόρτωσης του site και το συνολικό user experience.