Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Fiesta ST με τα 182 PS (τιμές)

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Fiesta ST με τα 182 PS (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το Fiesta ST με τα 182 PS (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Ένα από τα πλέον διασκεδαστικά σουπερμίνι κάνει πρεμιέρα στην ελληνική αγορά, με την εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει την τιμή και τον εξοπλισμό του. Το Fiesta ST εφοδιάζεται με τον 1.6 EcoBoost στην έκδοση με τα 182 PS και τα 24,4 kgm ροπής. Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το καυτό μικρό της Ford επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,9 sec και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 220 km/h.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Παρά το δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων έχουν διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα (5,9 lt/100 km και 138 g. CO2 ανά km). Ο εξοπλισμός ασφαλείας του Fiesta ST περιλαμβάνει ESP τριών σταδίων (και με πλήρη απενεργοποίηση) και το ηλεκτρονικό διαφορικό eTVC που φρενάρει τον εσωτερικό εμπρός τροχό στις στροφές για περιορισμό της υποστροφής.

Η τιμή του Ford Fiesta ST ορίστηκε στα 20.320 ευρώ, που με το όφελος της απόσυρσης υποχωρεί στα 18.974 ευρώ. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων 7 αερόσακοι, το πακέτο ST (εμπρός προφυλακτήρας με ιδιαίτερης σχεδίασης γρίλια, προβολείς ομίχλης, μάσκα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη, πλευρικές ποδιές, πίσω αεροτομή, sport ανάρτηση, δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ζάντες 17 ιντσών, χρωμιωμένη εξάτμιση με δύο απολήξεις), sport καθίσματα της Recaro, ραδιο-CD της Sony με MP3 και οθόνη 4,2 ιντσών, δερμάτινο τρικάκτινο τιμόνι, επιλογέας ταχυτήτων με κόκκινες ραφές, αλουμινένια πεντάλ, αυτόματος κλιματισμός και εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα.

Advertisement
Advertisement

Ο Πάνος Σεϊτανίδης είχε οδηγήσει το Fiesta ST στη Γαλλία και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τα όσα κατέγραψε το μυαλό και η… καρδιά του.