Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Seat Test Flight!

Ελλάδα 22:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Seat Test Flight!

ΑΓΟΡΑ

Seat Test Flight!

ΑΓΟΡΑ

Ένα διαφορετικό και με μεγάλο ενδιαφέρον διαγωνισμό διοργανώνει μέσω της σελίδας της στο facebook η Seat Τεχνοκάρ! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

O διαγωνισμός αυτός λέγεται «Test Flight» και όπως καταλαβαίνετε είναι… αέρος-αέρος. Γίνεται σε συνεργασία με το μεγαλύτερο κέντρο skydiving στην Ελλάδα, το Greek Freefall Club και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα test drive με το νέο Seat Leon για ένα Σαββατοκύριακο, το οποίο και θα τον ταξιδέψει μέχρι τις εγκαταστάσεις του GFFC στην Κωπαΐδα, όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, την αξέχαστη εμπειρία της ελεύθερης πτώσης, πραγματοποιώντας ένα άλμα tandem από ύψος 14.000 ποδιών!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν Like στη σελίδα της SEAT Greece στο Facebook και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους  στο tab του διαγωνισμού, ενώ με ένα απλό Like στη σελίδα του GFFC μπορούν να εξασφαλίσουν μια επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Αυτός θα λήξει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 στις 12:00 και η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 15:00 στα γραφεία της εταιρίας. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στη σελίδα της Seat Greece στο facebook.

Advertisement
Advertisement