Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Προσφορές για τα μοντέλα της Seat

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσφορές για τα μοντέλα της Seat

ΑΓΟΡΑ

Προσφορές για τα μοντέλα της Seat

ΑΓΟΡΑ

Σε ισχύ από τις 15 Ιανουαρίου είναι ο νέος τιμοκατάλογος της Seat Τεχνοκάρ, περιλαμβάνοντας σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις για τα μοντέλα της μάρκας. Αρχής γενομένης από το αυτοκίνητο πόλης Mii, όλες οι εκδόσεις του προσφέρονται με όφελος 500€, με τη βασική να αρχίζει πλέον από 7.821 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.

Advertisement
Advertisement

Οι τιμές για την γκάμα του Ibiza υποχωρούν κι άλλο, με το συνολικό όφελος να φτάνει έως και 2.440 ευρώ. Ενδεικτικά, η τιμή του 1.6 ΤDI 90 PS Style διαμορφώνεται στα 13.156 ευρώ για το τρίθυρο μοντέλο SC. Όλες οι εκδόσεις του Leon προσφέρονται πλέον με έκπτωση 900 ευρώ, ενώ το πακέτο Elegance που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι κοστίζει μόνο 300 ευρώ. Όσον αφορά το Toledo, η προσφερόμενη έκπτωση φτάνει έως τα 1.890 ευρώ, με τη βασική τιμή να υποχωρεί στα 12.740 ευρώ (με όφελος προσφοράς και απόσυρσης).

Παράλληλα λανσάρονται νέες εκδόσεις. Πρόκειται για το Mii I-TECH, βασισμένο στις εκδόσεις Style, με επιπλέον χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου είναι 670 ευρώ, με όφελος μεγαλύτερο του 30%. Όλες οι αυτόματες εκδόσεις του Mii διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100 g/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

Για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του νέου τετρακίνητου Leon ST X-Perience μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement