Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Ford Fiesta ST των 200 ίππων;

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Ford Fiesta ST των 200 ίππων;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Ford Fiesta ST των 200 ίππων;

ΑΓΟΡΑ

Με 1.500άρη turbo μοτέρ 200 ίππων το νέο Ford Fiesta ST είναι ένα από τα πιο «καυτά» μικρά της αγοράς και πλέον, έγιναν γνωστές οι τιμές και ο εξοπλισμός του νέου μοντέλου στη χώρα μας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το πιο σπορ Ford Fiesta θυμίζουμε ότι χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν 3κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 lt EcoBoost, ο οποίος αποδίδει 200 ίππους ισχύος και 290 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι αρκετά γρήγορες, αφού το 0-100 km/h απαιτεί 6.5 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 232 km/h.

Στα χαρακτηριστικά του νέου Ford Fiesta ST – ΔΙΑΒΑΣΤΕ την οδηγική μας επαφή στη Γαλλία, συμπεριλαμβάνονται οι σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση, τα οδηγικά προφίλ Normal, Sport και Track. το προαιρετικό μηχανικό μπλοκέ, το επίσης προαιρετικό σύστημα Launch Control, καθώς και η πιο δυναμική εμφάνιση.

Το νέο μοντέλο διατίθεται σε 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα και συνοδεύεται από 8 χρόνια εγγύηση. Μπορεί να αποκτηθεί μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων που ξεκινούν με επιτόκιο μόνο από 2,99%.

Advertisement
Advertisement

Τιμολογιακά, το κόστος για το 3θυρο Ford Fiesta ορίζεται από τα 20.264 ευρώ, ενώ το 5θυρο Ford Fiesta κοστίζει από 20.799 ευρώ.

Fiesta ST prices 640 (3)

Ο αρχικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 6 αερόσακους, cruise control, Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας (LKA) με Προειδοποίηση Διατήρησης Λωρίδας (LDW), Ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας, Υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα, air condition, σπορ καθίσματα Recaro, ηχοσύστημα SYNC3 με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, όλο το ηλεκτρικό πακέτο, αυτόματους προβολείς, προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης με φώτα ημέρας LED, πίσω φώτα LED, προβολείς ομίχλης εμπρός, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πολλά άλλα.

Advertisement

Fiesta ST prices 640 (2)

Τα πρώτα νέα Ford Fiesta ST αναμένονται στη χώρα μας στα τέλη Ιουνίου, όταν και αναμένεται να ξεκινήσουν οι παραδόσεις στους ιδιοκτήτες τους.

Advertisement