Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πλήρης γκάμα από τα ελαστικά Cooper

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλήρης γκάμα από τα ελαστικά Cooper

ΑΓΟΡΑ

Πλήρης γκάμα από τα ελαστικά Cooper

ΑΓΟΡΑ

Περνώντας στο δεύτερο αιώνα ζωής της (ιδρύθηκε το 1914), η αμερικάνικη Cooper Tires επιχειρεί να αυξήσει το μερίδιό της διεθνώς. Κατέχει την 11η θέση παγκοσμίως στον κλάδο των ελαστικών, έχοντας συνδέσει το όνομά της κυρίως με την παραγωγή ελαστικών για SUV και 4×4. Η Agripan ΑΕ είναι ο επίσημος εισαγωγέας της Cooper στην Ελλάδα από το 2002, ενώ αντιπροσωπεύει και τις άλλες δύο μάρκες του αμερικάνικου ομίλου, την Avon Tyres και την Mentor που προσφέρει πιο προσιτά ελαστικά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι επενδύσεις που έχει κάνει η Cooper και η λειτουργία του εργοστασίου στο Κρούσεβατς της Σερβίας έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της παρουσίας της και στην Ευρώπη. Η συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής επιτρέπει την παράδοση ελαστικών στη χώρα μας εντός 24 ωρών από την παραγγελία τους.

Σε εκδήλωση στον Πειραιά, παρουσία της κας Sarah McRoberts, Διευθύντριας Επικοινωνίας της Cooper Tires Ευρώπης και του κ. Tony Shaw, Διευθυντή Πωλήσεων της Cooper Tires  Ευρώπης, παρουσιάστηκαν οι προοπτικές για τα επόμενα έτη. Η Cooper επισημαίνει ότι προσφέρει ποιοτικά ελαστικά σε ανταγωνιστικές τιμές, διαθέτοντας προτάσεις για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η Cooper θα δώσει έμφαση στα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων και προς αυτή την κατεύθυνση συνεργάζεται με τον πρώην πιλότο της F1, David Coulthard, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο πρεσβευτή της μάρκας αλλά και δοκιμαστή ελαστικών υψηλών επιδόσεων, όπως μπορείτε να δείτε και στο video.

Όπως ανέφερε κατά την εκδήλωση ο κ. Δημήτρης Αλεξιάδης, Εμπορικός Διευθυντής Ελαστικών της Agripan ΑΕ, «στόχος είναι η κατάκτηση μεριδίου 5% στην ελληνική αγορά μέσα στην επόμενη πενταετία. Θέλουμε την πρώτη θέση στην κατηγορία ελαστικών 4×4, όμως θα διεισδύσουμε και σε αυτήν των επιβατικών μοντέλων».

Advertisement

 

Advertisement