Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ποιο είναι το No1 μικρό αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Ευρώπη; (vid)

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο είναι το No1 μικρό αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Ευρώπη; (vid)

ΑΓΟΡΑ

Ποιο είναι το No1 μικρό αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Ευρώπη; (vid)

ΑΓΟΡΑ

Με το μεγαλύτερο -πλέον- ποσοστό αγοραστών να στρέφεται στην μικρή και την μικρομεσαία κατηγορία, για φορολογικούς και οικονομικούς λόγους, έχει ενδιαφέρον να δούμε το No1 αυτοκίνητο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, μέχρι σήμερα…

Advertisement
Advertisement

Το Ford Fiesta λοιπόν αναδείχτηκε ως το best-seller μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Συνολικά πουλήθηκαν 85.639 Fiesta σε όλη την Ευρώπη, κάνοντας τους Αμερικανούς της Ford να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Είναι σαφές πως η ποιότητα του μικρού Ford, σε σχέση και με την πολύ καλή τιμή που πωλείται, αλλά και ο Ecoboost χιλιάρης κινητήρας (για δύο συνεχόμενες χρονιές «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς»), που «προστατεύει» φορολογικά και οικονομικά (χαμηλή κατανάλωση) τους κατόχους του, είναι κάποια από τα σημεία που έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους Ευρωπαίους αγοραστές.

Από τα Fiesta που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής φέτος, το 80% διαθέτουν σύστημα Ford SYNC και φωνητικό έλεγχο. Το 47% ήταν έκδοσης Titanium και το 29% είχε βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost.

«Το Ford Fiesta ισχυροποιεί τη θέση του όλο και περισσότερο. Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, το πρώτο τρίμηνο του 2014 σημείωσε αύξηση 10% από πέρσι», δήλωσε ο Roelant de Waard, Αντιπρόεδρος, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Οι περισσότεροι από τους πελάτες επιλέγουν μοντέλα υψηλών προδιαγραφών εφοδιασμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το σύστημα Ford SYNC και το βραβευμένο κινητήρα 1.0 EcoBoost». 

Advertisement
Advertisement