Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot: Πακέτα συντήρησης για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών

Ελλάδα 16:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: Πακέτα συντήρησης για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών

ΑΓΟΡΑ

Peugeot: Πακέτα συντήρησης για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών

ΑΓΟΡΑ

H υπηρεσία «Φροντίδα Peugeot» έχει δημιουργήσει μία σειρά πακέτων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων 5 ετών και άνω.

Advertisement
Advertisement

Με στόχο την διευκόλυνση των πελατών της αλλά και την συντήρηση των μοντέλων της, η Peugeot, προσφέρει για πέμπτη συνεχή χρονιά ένα ολοκληρωμένο προνομιακό πρόγραμμα service – το Peugeot «ServiceGO».

Το πρόγραμμα «ServiceGO», μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω διατηρήσουν το κόστος της συντήρησης του οχήματός τους σε χαμηλά επίπεδα, μόλις 135 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Το πρόγραμμα προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου, όπως:

  • Λάδια 10W40 ή 5W30,
  • Φίλτρο λαδιού
  • Φίλτρο αέρος
  • Φίλτρο καμπίνας
  • Φίλτρο βενζίνης (σε όσα μοντέλα διαθέτουν)
  • Μπουζί
  • καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου
Advertisement
Advertisement

Με κάθε «ServiceGO» προσφέρεται στον πελάτη Οδική Βοήθεια ενός χρόνου εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, η «Φροντίδα Peugeot» έχει δημιουργήσει μία σειρά πακέτων με  τις πιο δημοφιλείς εργασίες επισκευής  και συντήρησης για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 5 ετών, με στόχο να καλύψει όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τακάκια και δίσκοι φρένων εμπρός από 159 ευρώ, σετ ιμάντα χρονισμού από 140 ευρώ, μπαταρία από 75 ευρώ, σετ υαλοκαθαριστήρων εμπρός και πίσω με 34 ευρώ.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το προσωπικό του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot της περιοχής τους ή να επισκεφθούν το κεντρικό site της μάρκας

Advertisement