Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeοt Only Fuel: Εσείς προσθέτετε μόνο το καύσιμο!

Ελλάδα 2:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeοt Only Fuel: Εσείς προσθέτετε μόνο το καύσιμο!

ΑΓΟΡΑ

Peugeοt Only Fuel: Εσείς προσθέτετε μόνο το καύσιμο!

ΑΓΟΡΑ

Σίγουρα η Peugeot διανύει την πιο γόνιμη και παραγωγική περίοδο στη σύγχρονη ιστορία της. Νέα μοντέλα, νέες τεχνολογίες, καινοτομίες, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Πιθανόν αρκετοί από εσάς έχετε συνδέσει τη γαλλική εταιρεία με αυτοκίνητα πόλης, αυτοκίνητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας, αλλά και οικογενειακά αυτοκίνητα. Δικαίως θεωρείτε τα μοντέλα της οικονομικά είτε είναι diesel είτε είναι βενζινοκίνητα. Εσχάτως μάλιστα η Peugeot έχει κάνει αισθητή της παρουσία της και στα μικρά ή μεσαία crossover με τα 2008 και 3008.

Advertisement
Advertisement

Αν είστε απ’ αυτούς που ψάχνουν ν’ αγοράσουν αυτοκίνητο η Peugeot έχει ένα δέλεαρ ακόμη: Το πρόγραμμα: «Only Fuel», στο πλαίσιο του οποίου απομένει ως αδιευκρίνιστη τάξη μεγέθους μόνο το καύσιμο. Ας δούμε λίγο πως λειτουργεί αυτό το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα: Επισκέπτεστε έναν dealer της μάρκας και διαλέγετε το αυτοκίνητο της αρέσκειάς σας.

Με το Peugeοt Only Fuel το μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης με υπηρεσίες, βρίσκετε το ύψος της μηνιαίας δόσης και ξενοιάζεται απ’ όλα. Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά το «Only Fuel» συνυπολογίζει σε μια μηνιαία δόση δαπάνες όπως το κόστος της ασφάλειας του αυτοκινήτου, του service, των ανταλλακτικών, της αλλαγής ελαστικών, των τελών κυκλοφορίας και της οδικής βοήθειας για 4 χρόνια που είναι ο χρόνος αποπληρωμής του αυτοκινήτου.

Έτσι για όλο αυτό το διάστημα γνωρίζετε με ακρίβεια πόσο θα σας κοστίσει η χρήση του νέου σας αυτοκινήτου, με εξαίρεση φυσικά το καύσιμο. Αυτό είναι δική σας υπόθεση, όλα τα υπόλοιπα τα φροντίζουν οι ειδικοί της Peugeot. Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Peugeοt Only Fuel, μπορείτε εύκολα να αποκτήσει ένα από τα νέα μοντέλα των Γάλλων εύκολα και απροβλημάτιστα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά όσον αφορά στα αυτοκίνητα πόλης η Peugeot έχει εξαιρετικές επιλογές στη γκάμα της όπως τα 108, 208 με σύγχρονους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Αν ψάχνετε για οικογενειακό αυτοκίνητο τότε ανάμεσα στα 2008, 3008, 5008 σίγουρα υπάρχει κάποιο μοντέλο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Ειδικά το νέο Peugeοt 3008 που μόλις έφτασε στη χώρα μας είναι ο λόγος που όλα τα βλέμματα αυτή την εποχή είναι στραμμένα στις εκθέσεις της Peugeot.

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

Peugeot_3008_9