Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot 108: Tα πέντε…ταλέντα του

Ελλάδα 21:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 108: Tα πέντε…ταλέντα του

ΑΓΟΡΑ

Peugeot 108: Tα πέντε…ταλέντα του

ΑΓΟΡΑ

Η Peugeot σας παρουσιάζει το mini 108, το οποίο είναι ενισχυμένο στο τεχνολογικό κομμάτι, με έναν ισχυρότερο κινητήρα βενζίνης, ηλεκτρονικά βοηθήματα, συνδεσιμότητα αλλά και νέα χρώματα/επιλογές εξατομίκευσης.

Advertisement
Advertisement

Στυλ, Τεχνολογία, Ελκυστικό και Ξεχωριστό Design, Επιλογές Εξατομίκευσης και Συνδεσιμότητα τα πέντε σημεία, που κάνουν το 108 να ξεχωρίζουν.

Ξεκινώντας με το τεχνολογικό κομμάτι, το 108 έχει τη δυνατότητα διευρυμένων δυνατοτήτων συνδεσιμότητας (Mirrorlink, Android Auto, Apple Carplay), ενώ υποστηρίζει και φωνητικές εντολές. Στα συστήματα ασφαλείας, έχουν προστεθεί Σύστημα Αυτόνομου Φρεναρίσματος και Προειδοποίησης Εξόδου από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας, ενώ υπάρχει και Σύστημα που αναγνωρίζει τις πινακίδες στον δρόμο και τις προβάλει στην κεντρική οθόνη αφής.

Advertisement
Advertisement

Στον κινητήρα, ο 1.000άρης 3κυλινδρος ατμοσφαιρικός VTi έχει αυξήσει την ισχύ του στους 72 ίππους (από 68 πριν), ενώ παράλληλα πληροί τις νέες νόρμες ρύπων Euro 6.C. Η Peugeot τονίζει ότι η μέση κατανάλωση είναι μόνο 3.8 lt./100 km και οι εκπομπές CO2 86 g/km. Ανάμεσα στις βελτιώσεις του μοτέρ περιλαμβάνονται ένα νέο σύστημα ψεκασμού, υψηλότερη πίεση, νέα «σωθικά» για βελτιώσεις στις τριβές, σύστημα EGR για πιο «καθαρά» καυσαέρια, αλλά και ένας βελτιστοποιημένος άξονας εξισορρόπησης.

Βελτιώσεις σύμφωνα πάντα με την Peugeot, έχουμε και στον τομέα τη ηχομόνωσης, με το μοτέρ να είναι πιο «ήσυχο» και να κάνει λιγότερο αισθητή την ηχητική του παρουσία στο εσωτερικό. Η γαλλική μάρκα έχει ενισχύσει επίσης τις επιλογές εξατομίκευσης του 108, ενώ υπάρχουν και δύο νέα χρώματα (μπλε και πράσινο) για το αμάξωμα. Τέλος, έχουν προστεθεί στη γκάμα και νέα εξοπλιστικά πακέτα για το εσωτερικό, με νέες ταπετσαρίες και φωτεινές αποχρώσεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ανανέωση και πιο ισχυρός 1.000άρης για το Peugeot 108

Peugeot 108: Τι άλλαξε προς το καλύτερο;