Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ηρθε το Volkswagen Passat Alltrack (τιμές)

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηρθε το Volkswagen Passat Alltrack (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Ηρθε το Volkswagen Passat Alltrack (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η Volkswagen παρουσίασε έκδοση “Crossover” για το Passat, βασισμένη πάνω στην ίδια φιλοσοφία που οδήγησε στη δημιουργία των αντίστοιχων Allroad της Audi. Μετά τις αποκαλύψεις της Mercedes, την σκυτάλη λαμβάνει άλλος ένας Γερμανός.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το Alltrack είναι στην ουσία μία υπερυψωμένη έκδοση της station έκδοσης του Passat (με απόσταση από το έδαφος στα 17,4 cm), που επιτρέπει την κίνηση και σε όχι πολύ απαιτητικές διαδρομές εκτός δρόμου, χωρίς όμως τους συμβιβασμούς που αναπόφευκτα γίνονται στα οδικά χαρακτηριστικά σε άσφαλτο για τα «καθαρόαιμα» εκτός δρόμου, ή ακόμα και τα αυτοκίνητα «ελεύθερου» χρόνου.

Volkswagen-Passat_Alltrack-640

Advertisement
Advertisement

Το Passat Alltrack αποτελεί την ιδανική εναλλακτική για όποιον θέλει να σύρει ένα σκάφος, να πραγματοποιήσει διαδρομές σε χωματόδρομους και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Το γερμανικό όχημα ελεύθερου χρόνου, διατίθεται με δύο υπερτροφοδοτούμενους ντίζελ κινητήρες TDI, με 150 και 190 ίππους, και έναν βενζινοκινητήρα TSI με 220 ίππους. Όλοι είναι δίλιτροι και συνδυάζονται με τετρακίνηση 4Motion.

Volkswagen Passat Alltrack

Οι δύο ισχυρότεροι κινητήρες συνδυάζονται επίσης και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Advertisement

Μπορείτε να δείτε από κοντά το Passat Alltrack στην έκθεση Αυτοκίνηση 2016, η οποία είναι ανοικτή έως και το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου.

Oι Ανώτατες Προτεινόμενες Λιανικές Τιμές διαμορφώνονται ως εξής: 

Έκδοση  
2.0lt TDI SCR 150PS 4MOTION € 36.800
2.0lt TDI SCR 190PS DSG 4MOTION € 44.900
2.0lt TSI BMT 220PS DSG 4MOTION € 44.900
Advertisement