Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση…

Ελλάδα 18:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση…

Mobility

Επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση…

Mobility

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες επενδύουν σε ηλεκτροκίνηση και υποδομές με στόχο να μειώσουν το κόστος και το ενεργειακό αποτύπωμα. Πάνω από 40 φορτιστές τοποθέτησε πρόσφατα η “skroutz”που διαθέτει δεκάδες ηλεκτρικά οχήματα στο στόλο των οχημάτων της…

Advertisement
Advertisement

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα είναι η skroutz. Εκατομμύρια προϊόντα πωλούνται καθημερινά μέσα από την ιστοσελίδα της ενώ και η ίδια η εταιρεία πραγματοποιεί διανομές με εκατοντάδες οχήματα που διαθέτει.

Για να φτάσουν τα προιόντα στο αγοραστικό κοινό, δεκάδες μοτοσικλέτες και οχήματα καταγράφουν καθημερινά χιλιάδες χιλιόμετρα. Έχοντας σκοπό να πέσει το κόστος αλλά και τα οχήματα να γίνουν πιο φιλικά στο περιβάλλον, η εν λόγω εταιρεία έχει προμηθευτεί ηλεκτρικά οχήματα. Από εκεί και πέρα για να καλύψει τις ανάγκες φόρτισης πρόσφατα τοποθέτησε περισσότερους από 40 φορτιστές.

Φόρτιση σε 4-5 ώρες

Advertisement
Advertisement

Να σημειώσουμε πως οι καθημερινές επαγγελματικές ανάγκες για κάθε ένα από τα επαγγελματικά της οχήματα κυμαίνεται μεταξύ 120-150 χιλιομέτρων, που καλύπτονται από τα ηλεκτρικά βαν που διαθέτει.

Τα συγκεκριμένα φορτίζουν σχεδόν σε 4-5 ώρες σε φορτιστές με ταχύτητες φόρτισης τα 22kW.

Φόρτιση και στη βροχή

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες του Newsauto,πρόκειται για φορτιστές της Webasto. Η εγκατάσταση έγινε από την Elektron energy. Οι συγκεκριμένοι είναι ανθεκτικοί ακόμα και στη βροχή ενώ διαθέτουν καλώδιο φόρτισης που φτάνει τα 7 μέτρα.

Advertisement

Τους τελευταίους μήνες διαπιστώνουμε πως ολοένα και περισσότερες μεγάλες εταιρείες επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση καθώς αυξάνονται οι προτάσεις σε οχήματα αλλά και υπηρεσίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι τελικά τα ηλεκτρικά πιο αξιόπιστα;
Οδηγούμε το Nissan Ariya στην Ισπανία
Γιατί το έριξε στον χορό ο Elon Musk; (+video)