Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Nissan Qashqai: Δείτε το στην Nissan Alpha Autoteam

Ελλάδα 8:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan Qashqai: Δείτε το στην Nissan Alpha Autoteam

ΑΓΟΡΑ

Nissan Qashqai: Δείτε το στην Nissan Alpha Autoteam

ΑΓΟΡΑ

Το νέο Nissan Qashqai έφτασε στη χώρα μας, με μεγάλα του «όπλα» το design, την ευρύχωρη και αναβαθμισμένη τεχνολογικά καμπίνα του, αλλά και την υβριδική γκάμα κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

H νέα γενιά του ιαπωνικού SUV βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi.

 

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου εντελώς νέου Nissan Qashqai, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 9 και αύριο 10 Ιουνίου στη Nissan Alpha Autoteam, Α. Παπανδρέου 96, Γλυφάδα (τηλ. 210-9602556).

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού για το ολοκαίνουργιο SUV της ιαπωνικής εταιρίας – που στις δύο προηγούμενες γενιές του έγραψε ιστορία ως ο αναμφισβήτητος ηγέτης των πωλήσεων – η έκθεση της Nissan Alpha AutoTeam θα παραμείνει, τις δύο αυτές μέρες, ανοιχτή από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

To μήκος πλέον φτάνει τα 4.425 mm (+35 mm), το πλάτος τα 1.838 mm (+32 mm), το ύψος τα 1.635 mm (+10 mm), ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται σε 2.666 mm (+20 mm). Το τελευταίο, μάλιστα, συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της χωρητικότητας του πορτ-παγκάζ που πλέον αγγίζει τα 504 lt (+74 lt), όπως και στην ενίσχυση της ευρυχωρίας εντός της καμπίνας, με τους πίσω επιβάτες ν’ απολαμβάνουν 28 mm επιπλέον χώρο για τα γόνατά τους.

Advertisement

Η καμπίνα έχει υποβληθεί σε ποιοτική αναβάθμιση με πολύ καλής ποιότητας υλικά, ενώ στο επίκεντρο της μάρκας βρέθηκε και η ψηφιοποίηση για την οποία φροντίζει ο νέος υψηλής ανάλυσης πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, αλλά και η HD κεντρική οθόνη αφής 9,0 ιντσών για το σύστημα infotainment Nissan Connect. Το τελευταίο είναι συμβατό τόσο με συσκευές Apple όσο και Android.

Αναφορικά με το σύστημα πρόωσης, κάτω από το καπό υπάρχει μια βελτιωμένη εκδοχή του 1.300αρη DiG-T, ο οποίος ενσωματώνει ήπια υβριδική τεχνολογία και διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, των 140 ή των 158 PS. Στην πρώτη υπάρχει η επιλογή αποκλειστικά του μηχανικού κιβωτίου, ενώ η δεύτερη συνδυάζεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο Xtronic.

Advertisement

Ακόμη, η έκδοση των 140 PS θα προσφέρεται αποκλειστικά με κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ η ισχυρότερη με το αυτόματο κιβώτιο θα μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση, επωφελούμενη από τα προγράμματα οδήγησης Standard, Eco, Sport, Snow και Off-Road.

Η νέα γενιά του μικρομεσαίου ιαπωνικού SUV είναι διαθέσιμη στη χώρα μας με την τιμή εκκίνησης να είναι 24.490 ευρώ και αφορά την έκδοση 1.3 DiG-T 140PS Hybrid Elite.

Advertisement