Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται νέο, πιο ασυγκράτητο Nissan Navara (+video)

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται νέο, πιο ασυγκράτητο Nissan Navara (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται νέο, πιο ασυγκράτητο Nissan Navara (+video)

ΝΕΑ

Η Nissan ανανεώνει το δημοφιλές pick-up της το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 5 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε απολαμβάνουμε τις off-road δυνατότητες του υπάρχοντος μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και αρκετούς μήνες η Nissan παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τους επαγγελματίες έχοντας ανανεώσει το εμβληματικό της pickup, Navara.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί ένας χρόνος από το λανσάρισμα του τρέχοντος μοντέλου έφτασε η ώρα για μια νέα ανανέωση. Το pick-up θα παρουσιαστεί επίσημα την προσεχή Πέμπτη (5/11) και, όπως ανακοινώνει η ιαπωνική εταιρεία, θα συνιστά το νέο ορόσημο στο σχέδιο μετασχηματισμού της που φέρει την κωδική ονομασία “Nissan NEXT”.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τις δυνατότητες μεταφοράς μεγάλου ωφέλιμου φορτίου, οι ιθύνοντες της εταιρείας προαναγγέλλουν πως το νέο Navara «είναι έτοιμο να δαμάσει κάθε ανώμαλο έδαφος, εξοπλισμένο με την αποδεδειγμένη δυνατότητα και αξιοπιστία, ώστε να πάει παντού».

Μάλιστα, η εταιρεία δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο το οποίο προλειαίνει το έδαφος για τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου. Παρ’ όλα αυτά, μεγάλος πρωταγωνιστής στο οπτικοακουστικό υλικό είναι το υπάρχον μοντέλο και όχι το επερχόμενο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, το τρέχον Navara δεν συναντά καμιά δυσκολία, είτε περιηγείται σε χώμα και άσφαλτο, είτε καλείται να… βυθιστεί στο νερό.

Advertisement

Για όσους αδυνατούν να περιμένουν μέχρι την Πέμπτη, φροντίζει το Carscoops, το οποίο έχει εντοπίσει το μοντέλο. Όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες, το σκληροτράχηλο pick-up θα φέρει πιο μυώδη μορφή, μια πιο επιβλητική γρίλια και επιθετικούς LED κεντρικούς προβολείς που του προσδίδουν ένα πιο μοντέρνο “λουκ”. Ακόμη, στη μάσκα θα δεσπόζει ένας ανανεωμένος προφυλακτήρας, ανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης, καθώς και νέοι θόλοι τροχών.

Advertisement

Κάτω από το «καπό» αναμένεται να εντοπίζεται ένας turbodiesel των 2,3 λίτρων, ο οποίος θ’ αποδίδει 161 άλογα και 425 Nm ροπής, ενώ θα διατίθεται και με 187 άλογα και 450 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται, τέλος, είτε με 6άρι μηχανικό, είτε με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Μέχρι, όμως, την αποκάλυψη του νέου Navara, απολαύστε το υπάρχον:

Advertisement