ΑΓΟΡΑ

Νέος πρόεδρος για το BMW Group Hellas

Ελλάδα 0:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος πρόεδρος για το BMW Group Hellas

ΑΓΟΡΑ

Νέος πρόεδρος για το BMW Group Hellas

ΑΓΟΡΑ

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του newsauto.gr σχετικά με την αλλαγή ηγεσίας του BMW Group Hellas, με τον κ. Andreas Sieben να αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Advertisement

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2020, ο κ. Andreas Sieben αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στο BMW Group Hellas.

Ο κ. Sieben θα διαδεχθεί τον κ. Christian Haririan, ο οποίος ολοκληρώνοντας μία επιτυχημένη πορεία 5 ετών διευθύνοντας την εταιρεία, θα αναλάβει τη θέση του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του BMW Group Πολωνίας.

Όπως είχαμε γράψει στο newsauto.gr: «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Γερμανών ο νέος Πρόεδρος της BMW Ελλάς είναι ένας άνθρωπος της εταιρείας με θητεία στο κέντρο που αναφέρεται η Ελλάδα και βρίσκεται στην Αυστρία. Είναι Γερμανός και έχει ως σκοπό να δώσει μια φρέσκια premium πνοή στην παρουσία της μάρκας στη χώρα μας».

Advertisement

Ο κ. Andreas Sieben, διατελώντας Επικεφαλής After Sales & Εξυπηρέτησης Πελατών για 12 χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, διαθέτει σημαντική εμπειρία σε πολυάριθμες διοικητικές θέσεις στο BMW Group σε τομείς όπως:  After Sales, Ψηφιακές Λύσεις & Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών και Σχεδιασμός Πελατοκεντρικών Ενεργειών.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η nrg και η BMW Group Hellas μαζί στην ηλεκτροκίνηση

Το BMW Group μειώνει την παραγωγή των κινητήρων