Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέος «μικρός» turbo για το Renault Clio (+τιμές)

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος «μικρός» turbo για το Renault Clio (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Νέος «μικρός» turbo για το Renault Clio (+τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Η Renault αντικαθιστά τον 1.200άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 75 ίππων του Clio με μια νέα έκδοση αντίστοιχης ισχύος του 0.9 TCE (turbo) μοτέρ. Δείτε τα χαρακτηριστικά του, αλλά και πόσο κοστίζει στη χώρα μας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα το Renault Clio διέθετε στη γκάμα του την γνωστή έκδοση των 90 ίππων του 3κύλινδρου turbo κινητήρα βενζίνης των 898 κ.εκ. της μάρκας. Πλέον, διαθέσιμη είναι και μια νέα έκδοση με 75 άλογα του μοτέρ αυτού, που παίρνει πλέον τη θέση της «βασικής» στη γκάμα του μοντέλου.

Το νέο Renault Clio 0.9 TCe 75 ίππων συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων και σε επίπεδο κατανάλωσης η μέση τιμή βρίσκεται στα 5.0 με 5.2 lt./100 km στο μεικτό κύκλο. Οι εκπομπές CO2 αντίστοιχα είναι από 113 έως 118 gr/km. Προς το παρόν η γαλλική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τα νούμερα των επιδόσεων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το νέο Clio 0.9 TCe στις γνωστές εκδόσεις εξοπλισμού Authentic, Expression και Dynamic. Η πρώτη έκδοση διαθέτει στάνταρ μεταξύ άλλων ESP, Hill Assist, 6 αερόσακους, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, ηχοσύστημα, φώτα ημέρας LED, cruise control κ.α.

Advertisement
Advertisement

Τιμολογιακά, το κόστος για τη νέα έκδοση του Clio ξεκινά από τα 12.360 ευρώ για την έκδοση Authentic, καθιστώντας την και την πλέον προσιτή στη γκάμα. Το Clio 0.9 TCe 75 PS Expression κοστίζει 13.310 ευρώ, ενώ το πιο «πλούσιο» Dynamic έχει κόστος 14.360 ευρώ.

Clio fl 1000