Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέες εγκαταστάσεις Peugeot AUTOONE

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εγκαταστάσεις Peugeot AUTOONE

ΑΓΟΡΑ

Νέες εγκαταστάσεις Peugeot AUTOONE

ΑΓΟΡΑ

Από την Πέμπτη 1 Αυγούστου έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα υπερσύγχρονη μονάδα Peugeot AUTOONE, η οποίο αποτελεί εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη και βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 30, στο Μαρούσι (Δαχτυλίδι).

Advertisement
Advertisement

 

Όπως είχαμε γράψει στις 03/07/2019: “Μία κάθετη μονάδα πρότυπο για όλη την Ευρώπη της μάρκας Peugeot πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας η οποία ανήκει στον όμιλο Συγγελίδη. Το κατάστημα-ορόσημο για την γαλλική μάρκα αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους υποψήφιους αγοραστές των αυτοκινήτων Peugeot ενώ παράλληλα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του θα στεγάζεται και μια μονάδας επισκευής και συντήρησης των γαλλικών μοντέλων”.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot AUTOONE, με σχεδόν 2.100 τ.μ έκταση, φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών, της Γαλλικής μάρκας. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο αποτελεί τομή για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η πελατοκεντρική αντίληψη και η πληθώρα οχημάτων, τόσο test drive, όσο και εκθεμάτων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το το αναδεικνύουν ως ένα κατάστημα πρότυπο για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Οι νέες εγκαταστάσεις στοχεύουν στην παροχή μίας νέας εμπειρίας εξυπηρέτησης για τους πελάτες και θα τους φέρνει σε επαφή με ποικίλα ερεθίσματα: Από την πλήρη παρουσίαση της γκάμας τόσο των επιβατικών όσο και των επαγγελματικών αυτοκινήτων, μέχρι και τη δυνατότητα αγοράς μοναδικών αξεσουάρ από την Boutique της Peugeot.

Advertisement

Επίσης, θα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα απευθύνεται σε εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων. Εκεί θα παρουσιάζονται τόσο επιβατικά, όσο και επαγγελματικά αυτοκίνητα με προσανατολισμό τους επαγγελματίες και τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε εταιρείας. Τέλος, θα δίνεται δυνατότητα test drive σε όλα τα μοντέλα της Peugeot σε κάθε έκδοση ή κινητήρα.

Advertisement