Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα sport έκδοση για το Picanto 1.2

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα sport έκδοση για το Picanto 1.2

ΑΓΟΡΑ

Νέα sport έκδοση για το Picanto 1.2

ΑΓΟΡΑ

Σε μόλις 25 αντίτυπα θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας το Kia Picanto 1.2 Sport 5d, η έκδοση που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του αυτοκινήτου πόλης. Όπως ανακοίνωσε η Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ, διατίθεται με τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της Kia και η τιμή του ανέρχεται στα 11.170 ευρώ με απόσυρση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Picanto 1.2lt EX Sport 5d διαθέτει τη γνωστή μάσκα της Κia με κόκκινο όμως περίγραμμα, sport προφυλακτήρα εμπρός με προβολείς ομίχλης και πίσω με διπλή απόληξη εξάτμισης. Τα εμπρός φώτα είναι τύπου projection και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας με LED. Διαθέτει επίσης προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένες χειρολαβές, εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και sport πλευρικά μαρσπιέ.

Οι ζάντες αλουμινίου είναι 14 ιντσών, ενώ το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς. Εσωτερικά το Picanto 1.2lt EX Sport 5d διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, μαύρο εσωτερικό, χρωμιωμένες χειρολαβές, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, Bluetooth με δυνατότητα streaming, ράδιο-cd με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB & AUX.

Advertisement
Advertisement

Το Picanto 1.2lt με ισχύ 85 PS διαθέτει στάνταρ 6 αερόσακους, ESP με VDC και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, όπως και το σύστημα ISG (Start&Stop) που φροντίζει ώστε οι εκπομπές ρύπων να περιορίζονται στα 100gr CO2, απαλλάσσοντας το Picanto Sport από τα τέλη κυκλοφορίας.