Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα πλούσια έκδοση για τα V40 και V40 Cross Country

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα πλούσια έκδοση για τα V40 και V40 Cross Country

ΑΓΟΡΑ

Νέα πλούσια έκδοση για τα V40 και V40 Cross Country

ΑΓΟΡΑ

Η Volvo Car Hellas ενδυναμώνει και άλλο την παρουσία των V40 και V40 Cross Country στη χώρα μας, προσθέτοντας μία νέα έκδοση εξοπλισμού. Ονομάζεται Livstyl, αποτελώντας μετάφραση της λέξης lifestyle στα σουηδικά. Περιλαμβάνει πλούσιο πακέτο εξοπλισμού συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ, το οποίο διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η έκδοση Livstyl διατίθεται αποκλειστικά για το 5θυρο hatchback και την crossover παραλλαγή του με κινητήρες 1.6. Περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 8 ιντσών, cruise control, ηχοσύστημα με CD player, Bluetooth και οθόνη 5 ιντσών, ενεργούς κατευθυντικούς προβολείς Xenon, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED κ.α. Οι προτεινόμενες τιμές της έκδοσης Livstyl αρχίζουν από τα 22.570 ευρώ για το V40 και από τα 24.270 ευρώ για το V40 Cross Country, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης και έκπτωσης της Volvo Car Hellas, η οποία θα ισχύσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ο άνω εξοπλισμός προστίθεται στον ήδη πλούσιο του μικρομεσαίου μοντέλου της Volvo, που ενδεικτικά περιλαμβάνει: σύστημα City Safety δεύτερης γενιάς για αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητα έως και 50 km/h, 7 αερόσακους για τους επιβάτες και αερόσακο πεζού, σύστημα start/stop, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, δερμάτινο τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση κ.α.

Advertisement
Advertisement