Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Νέα μονάδα της Subaru στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα μονάδα της Subaru στη Θεσσαλονίκη

ΑΓΟΡΑ

Νέα μονάδα της Subaru στη Θεσσαλονίκη

ΑΓΟΡΑ

Ένα κάθετο συγκρότημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη προστίθεται στο επίσημο δίκτυο της Subaru. Οι Πλειάδες Motors A.E., η εισαγωγική εταιρεία της ιαπωνικής μάρκας στην Ελλάδα, και η AVC Α.Ε., εταιρεία του ομίλου Αντωνέλη, ξεκίνησαν μια μεγάλη και δυναμική συνεργασία στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement
Advertisement

Η AVC A.E. βρίσκεται στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό, στον κόμβο Κ12 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα Subaru στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες θα δουν στον εκθεσιακό χώρο τα Subaru XV και Forester, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για την καινοτόμο και πρωτοποριακή τεχνολογία ασφάλειας στο δρόμο “EyeSight” της Subaru, μέρος του standard εξοπλισμού του νέου Outback 2.0D.

Με σύγχρονο συνεργείο, εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία της Subaru, γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ, τμήμα ανταλλαγών και ασφαλειών, το μεγαλύτερο φανοβαφείο στη Θεσσαλονίκη και άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης, η συνεργασία AVC A.E. και SUBARU αποτελεί τη νέα μεγάλη δύναμη στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement
Advertisement

Το τηλέφωνο επικοινωνίας της AVC A.E. είναι το 2310 444848.