Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Καραβιές από νέες Mercedes ήρθαν στην Ελλάδα

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καραβιές από νέες Mercedes ήρθαν στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Καραβιές από νέες Mercedes ήρθαν στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Εκατοντάδες καινούρια Mercedes ήρθαν στην Ελλάδα για να καλύψουν παραγγελίες της μάρκας. Το Newsauto έχει το ρεπορτάζ μαζί και… φωτογραφίες!

Advertisement
Advertisement

Η αναμονή για την απόκτηση καινούριου αυτοκινήτου δοκιμάζει τις αντοχές όλων όσων εμπλέκονται. Από τον αγοραστή που περιμένει ακόμα και περισσότερο από ένα χρόνο για να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο, τον έμπορο που έχει το άγχος της παράδοσης και του χρόνου που έχει υποσχεθεί στον πελάτη και φυσικά της ίδιας της εισαγωγικής εταιρείας που περιμένει να παραδώσει.

Τις τελευταίες εβδομάδες η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά δεν είναι τόσο… μεγάλη, τουλάχιστον όσον αφορά τα αυτοκίνητα και αναφορικά σε αυτά που έρχονται στην Ελλάδα.

Αναζητώντας λοιπόν τα καινούρια οχήματα με τα… κιάλια, είναι λογικό όταν έρχονται οι καραβιές με τα πλοία που τα μεταφέρουν να γεμίζουν χαμόγελα όλους τους εμπλεκόμενους.

Τα Mercedes που ήρθανε είναι σε ντάνες και περιμένουν τη σειρά τους για να μεταφερθούν και παραδοθούν στους πελάτες…

Χαμόγελα σε όσους έχουν αγοράσει Mercedes

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά και όπως μπορείτε να δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, τα χαμόγελα πάνε σε όσους περιμένουν να αποκτήσουν τη δική τους Mercedes.

Εκατοντάδες γερμανικά μοντέλα βρίσκονται ήδη σε ντάνες στο λιμάνι του Πειραιά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθούν με νταλίκες στα logistics, προκειμένου, να προετοιμαστούν και να προωθηθούν στις αντιπροσωπείες για να παραδοθούν στους πελάτες.

Εκατοντάδες Mercedes αλλά ξεχωρίζει αν και καλυμμένη με προστατευτικά η G-Class.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα ακόμα RCH 356 κατασκευάστηκε στην Ελλάδα και πουλήθηκε στο εξωτερικό (+video)
Πού βρίσκονται σύμφωνα με την Google τα γραφεία της ελληνικής Tesla;
Επιβεβαίωση Newsauto για τις αντιολισθητικές αλυσίδες!