Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

To καλύτερο show room αυτοκινήτων MINI

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To καλύτερο show room αυτοκινήτων MINI

ΑΓΟΡΑ

To καλύτερο show room αυτοκινήτων MINI

ΑΓΟΡΑ

Λαμπερά εγκαίνια για τη MINI είχαμε χθες βράδυ, καθώς άνοιξε τις πόρτες του το πληρέστερο, το πιο εντυπωσιακό show room της μάρκας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Μεγάλη γιορτή στη Λεωφόρο Συγγρού με αφορμή τα εγκαίνια μιας ιδιαίτερης έκθεσης αυτοκινήτων MINI. Ολόκληρος ο πρώτος όροφος των εγκαταστάσεων BMW, Mini της Σπανός ΑΕ που βρίσκονται στη συμβολή των λεωφόρων Συγγρού και Αμφιθέας διαμορφώθηκε κατάλληλα και αποτελεί πλέον ένα μεγάλο θεματικό χώρο αφιερωμένο στη Mini.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, δημοσιογράφοι, στελέχη της αγοράς αλλά και πελάτες των BMW και MINI.

Advertisement
Advertisement

mini-spanos-egkeneia-a640tall

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της BMW Hellas, Καρίμ Κρίστιαν Χαρίριαν. Μιλώντας τόνισε σχετικά: «Η Σπανός ΑΕ είναι εδώ και δεκαετίες ο καλύτερος ντήλερ αυτοκινήτων BMW και MINI στην Ελλάδα. Εύχομαι στο Γιώργο και στη Μαρία να επιτύχουν και στο νέο τους εγχείρημα. Έφτιαξαν την καλύτερη έκθεση αυτοκινήτων Mini στην Νότια και Ανατολική Ευρώπη».

mini-spanos-egkeneia-c640

Advertisement

Μετά τη σχετική δοξολογία όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μελωδίες από το συγκρότημα «Passepartout». Ο Γιώργος Σπανός και η Μαρία Σπανού ως οικοδεσπότες συνομίλησαν με όλους τους καλεσμένους και βέβαια δεν είπαν όχι στις φωτογραφίες.
Ήταν μια εκδήλωση που έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στα αυτοκινητικά δρώμενα της πρωτεύουσας. Η έκθεση δε στον πρώτο όροφο με τα φώτα της Συγγρού από κάτω έχει μια κοσμοπολίτικη εσάνς, θυμίζοντας Μανχάταν. Επισκεφτείτε την και θα μας θυμηθείτε ακόμη κι αν δε θέλετε να αγοράσετε Mini σήμερα…

Advertisement