Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το Kadjar πήρε τα Ελληνικά βουνά!

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Kadjar πήρε τα Ελληνικά βουνά!

ΑΓΟΡΑ

Το Kadjar πήρε τα Ελληνικά βουνά!

ΑΓΟΡΑ

Με δύο SUV υποστήριξε η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης ένα άκρως απαιτητικό για συμμετέχοντες και διοργανωτές αθλητικό γεγονός. Τα Renault Kadjar και Dacia Duster βρέθηκαν στο βουνό των θεών για τον 30ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζοντας τη στήριξη της σε αθλητικά γεγονότα με ξεχωριστό χαρακτήρα και με άξονα την υπογραφή “Passion for Life”, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης, βρέθηκε για ακόμα μια φορά δίπλα στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου. Στη διοργάνωση που πλέον συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής, συμμετείχαν σχεδόν 400 αθλητές δοκιμάζοντας τα όρια τους σε μια μοναδική διαδρομή τόσο σε επίπεδο δυσκολίας όσο και φυσικής ομορφιάς.

Το νέο compact SUV της Renault, το Kadjar, αλλά και το σκληροτράχηλο Duster, αποδείχθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες για τους ανθρώπους του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Τα δύο μοντέλα εξασφάλισαν τη δυνατότητα κίνησης με απόλυτη άνεση και ασφάλεια τόσο στις ασφάλτινες, όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές, συντελώντας καθοριστικά στην επιτυχία του μαραθωνίου.

Advertisement
Advertisement