Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Τι οδηγούν οι Scorpions στην Αθήνα;

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι οδηγούν οι Scorpions στην Αθήνα;

ΑΓΟΡΑ

Τι οδηγούν οι Scorpions στην Αθήνα;

ΑΓΟΡΑ

Η Kosmocar – VW είναι χορηγός της συναυλίας των Scorpions στη χώρα μας, οι οποίοι σε μία μοναδική σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, εμφανίζονται στο Καλλιμάρμαρο απόψε. Σε έναν ιδιαίτερο, μοναδικού κάλλους χώρο, η συναυλία με τίτλο «Once in a Lifetime», φιλοδοξεί να προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται: μία μοναδική μουσική εμπειρία ζωής. Και το νέο VW T-Roc θα είναι εκεί!

Advertisement
Advertisement

Πριν μερικές ημέρες ο Klaus Meine και ο Rudolf Schenker, βασικά στελέχη της μπάντας, βρέθηκαν στην Ελλάδα για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Σε αυτήν αναφέρθηκαν με ενθουσιασμό στη συνεργασία τους με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, καθώς μία τέτοια σύμπραξη δεν είναι κάτι νέο για αυτούς. Πριν μερικά χρόνια είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου, σε μία συναυλία που έμεινε ιστορική, κάτι που το ίδιο αναμένεται και για αυτήν στην Ελλάδα.

Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο Στέφανος Τσιαλής, Αρχιμουσικός και καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, η οποία θα παρουσιάσει με συμφωνικό ήχο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του διάσημου συγκροτήματος.

Scorpions Kallimarmaro (2)

Advertisement
Advertisement

Σε δηλώσεις τους οι διάσημοι «Σκορπιοί» στάθηκαν στη σημασία που έχει για αυτούς η συγκεκριμένη συναυλία. «Δεν είναι ένα κονσέρτο αλλά ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, μία συνάντηση της κλασσικής μουσικής με το κλασσικό ροκ, είπε ο Klaus Meine, μια ξεχωριστή εμπειρία όχι μόνο για το κοινό αλλά και για εμάς τους ίδιους λόγω της συμμετοχής της ΚΟΑ και φυσικά του χώρου στον οποίο θα πραγματοποιηθεί».

Στη συνέχεια ο Rudolf Schenker πρόσθεσε: «Ήρθαμε αυτή τη χρονική στιγμή στην Ελλάδα, για να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι είμαστε εδώ, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Από μικρό παιδί, ο πατέρας μου, που ήταν λάτρης της φιλοσοφίας, μου δίδαξε τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη αλλά και την αξία μιας χώρας όπως η Ελλάδα».

Στη σύντομη επίσκεψη στη χώρα μας για τη συνέντευξη Τύπου, για τις μετακινήσεις των δύο μελών του γκρουπ η Kosmocar – VW είχε διαθέσει δύο Arteon. Λίγο πριν την είσοδό του στο Μέγαρο Μουσικής, όπου δόθηκε η συνέντευξη Τύπου, ο Rudolf Schenker φωτογραφήθηκε με το πεντάθυρο premium grand tourismo της Volkswagen, στέλνοντας χαιρετισμούς στους fans του group στην Ελλάδα, δίνοντας ραντεβού για τη Δευτέρα το βράδυ.

Advertisement

Scorpions Kallimarmaro (3)