Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του ηλεκτρικού Opel Corsa στην Ελλάδα

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τιμές του ηλεκτρικού Opel Corsa στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του ηλεκτρικού Opel Corsa στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Το νέο Opel Corsa είναι ένα από τα πολλά νέα μοντέλα, που φέρνουν το μέλλον της κίνησης με μηδενικούς ρύπους στην χώρα μας. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Opel έχει κινητήρα 136 ίππων και είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: Corsa-e-Selection, Corsa-e-Edition και Corsa-e-Elegance.

Advertisement
Advertisement

 

Το Corsa-e είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Opel που αναπτύχθηκε από τότε που έγινε μέλος του ομίλου PSA δηλαδή πριν από δύο χρόνια. Το αυτοκίνητο αποτελεί μια «ηλεκτροκίνητη» επίθεση από την Opel, η οποία θα περιλαμβάνει τρία ακόμη οχήματα με μπαταρία μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, συμπεριλαμβανομένου του μικρού Mokka X.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι το 2024 όλα τα μοντέλα Opel θα προσφέρουν ηλεκτροκίνητη έκδοση. Ο κινητήρας των 100 κιλοβάτ (136 ίππων) του Corsa-e προσδίδει επιτάχυνση από στάση για τα πρώτα 100 χλμ. σε 8,1 δευτερόλεπτα η οποία είναι ανάλογη πολλών GTi μοντέλων. Το Corsa-e σύμφωνα με την εταιρεία και τα πρότυπα WLTP, έχει αυτονομία 330 χλμ. Δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο είναι ένα αυτοκίνητο από το τμήμα B, το πιο δημοφιλές τμήμα της ευρωπαϊκής αγοράς. Το Corsa αποτέλεσε best-seller μοντέλο για την Opel πέρυσι, αντιπροσωπεύοντας πάνω από 235.600 μονάδες – ή το 25% των συνολικών πωλήσεων της μάρκας. Επίσης πάνω από 13,6 εκατ. Opel Corsa έχουν κατασκευαστεί από το 1982.

Οι τιμές του ηλεκτρικού Corsa είναι: Corsa-e-Selection 29.890 ευρώ, Corsa-e-Edition 31.900 ευρώ και Corsa-e-Elegance 32.900 ευρώ.

Advertisement