Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές για το νέο Subaru Outback

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τιμές για το νέο Subaru Outback

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές για το νέο Subaru Outback

ΑΓΟΡΑ

Στις αρχές Απριλίου αναμένονται στις εκθέσεις της «Πλειάδες Motors AE» το νέο Outback και το ανανεωμένο Forester. Και τα δύο οχήματα ελεύθερου χρόνου της Subaru διατίθενται με το 2λιτρο boxer diesel, σε συνδυασμό με το κιβώτιο Lineartronic CVT. Η μέγιστη ισχύς στο Outback είναι 150 PS, ενώ στο Forester φθάνει τα 147 PS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Outback 5ης γενιάς έχει μήκος 4,81 m. και απόσταση από το έδαφος 20 cm. Εφοδιάζεται με το σύστημα Symmetrical All-Wheel Drive, ενώ η λειτουργία X-Mode επεμβαίνει στον κινητήρα, το κιβώτιο, την τετρακίνηση και το ESP. Είναι το πρώτο μοντέλο της Subaru στην Ευρώπη που φέρει στον εξοπλισμό του το σύστημα EyeSight. Με τη βοήθεια δύο «καμερών» σκανάρει το δρόμο και φρενάρει το αυτοκίνητο ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα με άλλα οχήματα ή πεζούς.

Βασικό επίπεδο εξοπλισμού είναι το Comfort, το οποίο κοστίζει (χωρίς απόσυρση) 45.500 ευρώ. Η τιμή του Outback Trend ορίζεται στα 48.500 ευρώ (διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας), ενώ το κορυφαίο Exclusive πωλείται προς 51.900 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από το νέο Outback, το οποίο οδηγήσαμε στη Σλοβενία.

Όσον αφορά το Forester, δέχθηκε ορισμένες βελτιώσεις στο εσωτερικό και πλουσιότερο εξοπλισμό. Η σημαντικότερη προσθήκη είναι όμως αυτή της έκδοσης CVT με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.998 cc. Η τιμή του για το επίπεδο εξοπλισμού DYNAMIC + NAVI ανέρχεται σε 46.400 ευρώ.

Κάναμε off road με το συγκεκριμένο Forester στην Τεργέστη της Ιταλίας. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα.