Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η πρώτη έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πρώτη έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Mobility

Η πρώτη έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Mobility

Η «Electromobility» και το διαδραστικό Διεθνές Συνέδριο υποδέχονται το μέλλον της αυτοκίνησης. Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης θα γίνει στον χώρο του Helexpo στο Μαρούσι από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2020 για να προϋπαντήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και άλλες εναλλακτικές μορφές κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Αν θέλετε να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις για τα ηλεκτρικά οχήματα και όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, η «Electromobility» είναι ο προορισμός, όπου θα προβάλλει τα σημαντικά πλεονεκτήματα από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.Για τρεις ημέρες, μέσα σε ένα εκθεσιακό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και να συμμετέχουν σε μία μοναδική εκθεσιακή εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα μοντέλα των ηλεκτρικών και υβριδικών επιβατικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικά ποδήλατα, hoverboards, scooters, ηλεκτρικά αμαξίδια, golf cars θα παρουσιαστούν στο κοινό, ενώ παράλληλα οι επαγγελματίες του κλάδου θα παρουσιάσουν σύγχρονες λύσεις και προτάσεις σε προϊόντα φόρτισης, μπαταριών, υποδομών κ.ά.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου, εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναδείξουν θέματα που αφορούν τις παγκόσμιες και εγχώριες εξελίξεις στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης, θα ενημερώσουν και θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση και θα προβάλλουν μεθόδους που θα φέρουν την αλλαγή στον τρόπο ζωής και μετακίνησής μας με στόχο μία καθημερινότητα περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον.

Advertisement