Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Peugeot… ηλεκτρίζει το νησί των Ιπποτών

Ελλάδα 2:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Peugeot… ηλεκτρίζει το νησί των Ιπποτών

ΑΓΟΡΑ

Η Peugeot… ηλεκτρίζει το νησί των Ιπποτών

ΑΓΟΡΑ

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Peugeot στην Ρόδο στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020» η εκδήλωση, διοργανώθηκε από τον Δήμο της Ρόδου με θέμα την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Την ευθύνη της εκπροσώπησης των Γαλλικών Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων, είχε η εταιρεία Παρασκευά Μαρία ΕΠΕ Επίσημος Διανομέας της Peugeot στη Ρόδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020», η οποία έχει φέτος στόχο την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων για όλους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώθηκε έκθεση στην οποία παρουσιάστηκαν αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, πατίνια, ποδήλατα μοτοσυκλέτες και αμαξίδια.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία Παρασκευά Μαρία ΕΠΕ παρουσίασε τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Peugeot e-208 και SUV Peugeot 2008 τα οποία ήδη κυκλοφορούν με επιτυχία, καθώς η γαλλική μάρκα κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων από τις αρχές της χρονιάς έως και το τέλος του Αυγούστου.

Την εκδήλωσε τίμησαν με την παρουσία τους κυβερνητικά στελέχη μεταξύ των οποίων η κυρία Σδούκου, Γ.Γ. Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πλήθος ανώτατων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Νέο Peugeot e-Boxer – To μέλλον των van είναι εδώ

Advertisement

Δοκιμάζουμε το Peugeot e-208

Πρώτη η Peugeot στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων