Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Γενέθλια 60 χρόνων της MINI στο MadWalk 2019

Ελλάδα 17:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γενέθλια 60 χρόνων της MINI στο MadWalk 2019

ΑΓΟΡΑ

Γενέθλια 60 χρόνων της MINI στο MadWalk 2019

ΑΓΟΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία και για 9η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 1η Απριλίου το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure με παρουσία της ΜΙΝΙ.

Advertisement
Advertisement

Στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, αγαπημένοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές συνδύασαν τη μόδα και τη μουσική, και με πρωτότυπες ανατρεπτικές live εμφανίσεις δημιούργησαν ένα μοναδικό fashion show που εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους.

Από το ξεχωριστό event δεν θα μπορούσε να λείπει ένας θρύλος των 60s! Και όχι, δεν πρόκειται για κάποιον διάσημο σχεδιαστή αλλά για τη θρυλική Βρετανική μάρκα ΜΙΝΙ. Εδώ και 60 χρόνια, η ιστορική μάρκα υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο και σε κάθε τους μορφή.

Από τη δεκαετία του 1960, όταν το πρώτο Mini έγινε design icon, με τη χαρακτηριστική του σχεδίαση και τον πρωτοποριακό του χαρακτήρα, η ΜΙΝΙ συνεχίζει με το ίδιο πάθος για καινοτομία, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα πρόβλεψης νέων τάσεων.

Advertisement
Advertisement

Για να γιορτάσει φέτος τα εξηκοστά της γενέθλια, η ΜΙΝΙ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure ως fashion brand με την επετειακή έκδοση του μοντέλου MINI Cooper S, ‘MINI 60 Years’, ξεσηκώνοντας το κοινό με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Νικολέτα Ράλλη και τον γνωστό τραγουδιστή, Διονύση Σχοινά να ερμηνεύει τη νέα του επιτυχία «Το πάρτι μας».

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η συλλεκτική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, MINI 60 Years Lifestyle Collection, που βασίζεται στην άνεση, στη διαχρονικότητα και στην υψηλή αισθητική – βασικά χαρακτηριστικά της θρυλικής μάρκας.