Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

General Tire: Συνεργάτης της NASCAR Whelen Euro Series

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

General Tire: Συνεργάτης της NASCAR Whelen Euro Series

ΑΓΟΡΑ

General Tire: Συνεργάτης της NASCAR Whelen Euro Series

ΑΓΟΡΑ

Από το 2019, η General Tire, η οποία είναι μια μάρκα του Ομίλου Continental, θα είναι επίσημος συνεργάτης της σειράς NASCAR Whelen Euro Series και θα προμηθεύει τα ελαστικά, για όλες τις ομάδες της σειράς αγώνων.

Advertisement
Advertisement

Ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών, η General Tire θα παρέχει στις ομάδες slick εκδόσεις και εκδόσεις για βρεγμένη πίστα, του νέου μοντέλου, NWES GT, σε μεγέθος 11.5 / 27.5 R 15, για τους εμπρός και πίσω τροχούς.

«Η NASCAR Whelen Euro Series και η General Tire αποτελούν ιδανικούς συνεργάτες, μιας και μοιράζονται μια πλούσια αμερικάνικη κληρονομιά!», δήλωσε ο Guy Frobisher, Δ/ντής της General Tire, στην Ευρώπη. «Είναι μια φανταστική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη μάρκα σε αυτό το συναρπαστικό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επιπλέον, οι μηχανικοί μας στις Η.Π.Α. έχουν αναπτύξει ένα αγωνιστικό ελαστικό, που υπόσχεται να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, στις υψηλές προσδοκίες των ομάδων».

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για αυτήν τη μακροπρόθεσμη, εξαετή συνεργασία, με την General Tire. Η δέσμευσή μας είναι μια τεράστια απόδειξη εμπιστοσύνης στη σειρά Euro NASCAR Whelen και στη δυναμική της. Με τη General Tire έχουμε την ίδια μεγάλη επιθυμία να αναπτύξουμε το Euro NASCAR και να φτάσουμε σε νέα επίπεδα, προωθώντας τη General Tire σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Nascar

Σε λιγότερο από 10 χρόνια, το NWES έχει γίνει μια από τις πιο ελκυστικές σειρές αγώνων στην Ευρώπη, με περισσότερα από 30 αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα, δεκάδες χιλιάδες οπαδούς που επισκέπτονται τις εκδηλώσεις μας και πολύ ισχυρές συνεργασίες, με κορυφαίες εταιρίες που υποστηρίζουν το Euro NASCAR.

Advertisement

Πρόκειται για ένα ακόμη τεράστιο βήμα προς τα εμπρός!», δήλωσε ο Πρόεδρος της σειράς NASCAR Whelen Euro, Jerome Galpin. Η σειρά διοργανώνεται σε αγωνιστικές εγκαταστάσεις επτά ευρωπαϊκών χωρών, με επαγγελματικές ομάδες που παραθέτουν στη γραμμή της εκκίνησης αυτοκίνητα 400 ίππων.

Nascar1

Advertisement