Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ford Mustang Mach-E: Ηλεκτρίζει το… Golden Hall

Ελλάδα 0:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Mustang Mach-E: Ηλεκτρίζει το… Golden Hall

ΑΓΟΡΑ

Ford Mustang Mach-E: Ηλεκτρίζει το… Golden Hall

ΑΓΟΡΑ

Η νέα Ford Mustang Mach-E δίνει το «παρών» σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage στο ισόγειο του πολυκαταστήματος «Golden Hall» στο Μαρούσι, έως και τις 8 Ιανουαρίου 2022, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φίλων της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένο προσωπικό για την ηλεκτρική εποχή Ford, ενώ θα μπορούν να κλείσουν ένα test drive με τη νέα Mustang Mach-E στο επίσημο δίκτυο Ford.

Χάρη στις καινοτομίες της, η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι το μοντέλο που φέρνει στο σήμερα το μέλλον της αυτοκίνησης. Παίρνοντας σάρκα και οστά μέσω μιας εξελικτικής διαδικασίας επικεντρωμένης αποκλειστικά στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών, η Mustang Mach-E είναι ένα κομψό SUV.

Με ηλεκτρική καρδιά, προσφέρει ανέσεις, οδική συμπεριφορά και προηγμένη τεχνολογία διασύνδεσης που την καθιστά ακόμα καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Για όλη την εορταστική περίοδο έως και τις 8 Ιανουαρίου 2022, οι επισκέπτες του πολυκαταστήματος «Golden Hall» στο Μαρούσι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αλλά και να ενημερωθούν τόσο για τις υψηλές δυνατότητες αυτού του αυτοκινήτου. Η Mustang Mach-E, σηματοδοτεί ως μοντέλο μια νέα, συναρπαστική εποχή για την Ford με σημείο αναφοράς τις επιδόσεις με κίνηση μηδενικών εκπομπών.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κυκλικό stage, που βρίσκεται στο ισόγειο (πλατεία Lego) του «Golden Hall», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά της νέας Mustang Mach-E και τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα θα δίνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να προγραμματίσουν το δικό τους test drive με το ηλεκτρικό pony της εταιρείας στο Επίσημο Δίκτυο Ford.

Advertisement

Ωράριο λειτουργίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το stage της Ford στο «Golden Hall», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Mustang Mach-E AWD 75kWh 269 PS σε χρώμα Rapid Red, ενώ μπορούν να ενημερωθούν γύρω απ΄ το αυτοκίνητο και την ηλεκτροκίνηση από εξειδικευμένο προσωπικό τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Advertisement

Καθημερινές: 16:30 – 21:30
Σάββατο 18 & Κυριακή 19/12: 11:00 – 19:00
Παρασκευή 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων): 10:00 – 18:00
Παρασκευή 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00

H νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στη χώρα μας στις παρακάτω εκδόσεις:

  • RWD 75kWh 269PS
  • RWD 98kWh 294 PS
  • AWD 75kWh 269PS
  • AWD 98kWh 351PS
  • GT 98kWh 487PS

Advertisement