Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το Ford Fiesta με το ήπιο υβριδικό σύστημα;

Ελλάδα 20:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το Ford Fiesta με το ήπιο υβριδικό σύστημα;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το Ford Fiesta με το ήπιο υβριδικό σύστημα;

ΑΓΟΡΑ

To Fiesta, αναβαθμίζεται εξοπλιστικά, αποκτά για πρώτη φορά το προηγμένο, ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης των 48V της Ford και ξεκινά τη διάθεσή του στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Το ήπιο υβριδικό σύστημα προσφέρει στο αναβαθμισμένο Fiesta βελτιωμένη απόδοση, σε συνδυασμό με ακόμα καλύτερες επιδόσεις, ταχύτερη απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και βελτιωμένες επιταχύνσεις εν κινήσει.

Χρησιμοποιεί ως βάση την τελευταία γενιά του πολυβραβευμένου 1.0L EcoBoost μηχανικού συνόλου της Ford που περιλαμβάνει τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε τρικύλινδρο κινητήρα, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την οικονομία καυσίμου, με εκπομπές CO2 92 g/km και κατανάλωσή 4,0 l/100 km στον μικτό κύκλο NEDC (από 116 g/km και 5,1 l/100 km στον WLTP).

Επίσης, το Fiesta αποκτά ένα νέο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που διατίθεται προαιρετικά σε συνδυασμό με τον κινητήρα 1.0L EcoBoost των 125 ίππων και προσφέρει εκπομπές CO 2 104 g/km, με την κατανάλωσή του να φτάνει στα 4,6 l/100 km στον μικτό κύκλο NEDC (από 127 g/km και 5,6 l/100 km στον WLTP).

Advertisement
Advertisement

Ford_Fiesta_mHEV2

Παράλληλα με το υβριδικό σύστημα κίνησης και την έκδοση με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Ford, το Fiesta διατίθεται στην Ελλάδα σε νέες, ακόμη πιο πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις, που περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, καθώς και συστήματα, όπως τα Adaptive Cruise Control με σύστημα Stop & Go, Speed Sign Recognition και Pre-Collision Assist.

Συνολικά, το Fiesta διαθέτει 15 τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης που κάνουν την οδηγική εμπειρία πιο άνετη, λιγότερο απαιτητική και ασφαλέστερη.

Advertisement

Η τεχνολογία Ford Pass Connect με το ενσωματωμένο modem που διαθέτoυν οι νέες εκδόσεις Fiesta τους επιτρέπει να βρίσκονται μόνιμα συνδεδεμένες στο internet. Με τον τρόπο αυτό, ο οδηγός μέσα από μέσα από την εφαρμογή Ford Pass μπορεί να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο από μακριά, να ελέγχει την στάθμη καυσίμου και τη φόρτιση της μπαταρίας, ή να λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου, της για παράδειγμα για την πίεση των ελαστικών.

Advertisement

Στη χώρα μας το αναβαθμισμένο Ford Fiesta προσφέρεται με την εργοστασιακή 8ετή εγγύηση Ford Protect. Επίσης, μπορεί να αποκτηθεί μέσω του ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος MyFiesta της Ford Finance, που περιλαμβάνει προκαταβολή από 0%, επιτόκιο από 1% και διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες.

Από πλευράς τιμής τέλος, το Fiesta διατίθεται από 14.604 ευρώ (1.1 lt.-75 PS), ενώ το κόστος για την έκδοση 1.0 lt.-95 PS ξεκινά από τα 15.671 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τι όφελος έχω στις τιμές των Ford Puma και Kuga;

Από τα… σαπάκια στράφηκαν στα «ρημάδια» μεταχειρισμένα

Έτσι θα αποζημιωθείτε αν πάθετε ζημιά από λακκούβα